fbpx

Moja velika knjiga o žuželkah

moja-velika-knjiga-o-zuzelkah
5 5 1 Product
Redna cena: 24,95 € Vaša cena: 24,95 €
Ena tistih knjig, ki jo kupite svojim otrokom, ker jo na skrivaj želite zase
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Yuval Zommer
Trda vezava
64
Slovenski

Če vašega malčka zanimajo pisane, leteče, pikajoče, migetajoče, brenčeče, mrgoleče, gomazeče in kar je še teh drobnih žuželčjih in nežuželčjih simpatičnih golazni, potem bo ta knjiga gotovo prava zanj.

Moja velika knjiga o žuželkah; Yuval Zommer

To je ena tistih knjig, ki jo kupite svojim otrokom, ker jo na skrivaj želite zase! Polna čudovitih ilustracij Yuvala Zommerja in privlačnih opisov je knjiga, ob kateri se otroci umirijo in se prepustijo radovednosti ter raziskovanju. V njej bodo dobili prve nasvete za opazovanje žuželk in kako postati čisto pravi žužkolog. Knjigo odlikuje prijazen slog, ki male bralce nevsiljivo vabi k razumevanju in uživanju v svetu žuželk, namesto da bi jih pohodili na pločniku! Čeprav so žuželke majhne, pa živijo skoraj povsod na planetu in so pomemben del našega eko sistema.

Če vašega malčka zanimajo pisane, leteče, pikajoče, migetajoče, brenčeče, mrgoleče, gomazeče in kar je še teh drobnih žuželčjih in nežuželčjih simpatičnih golazni, potem bo ta knjiga gotovo prava zanj. V njej namreč kar vrvi od barvitih in natančno izrisanih drobnih živalic, različnih koristnih informacij in nevsakdanjih podatkov. Ali veste koliko pik imajo polonice, zakaj metulji vohajo s tipalkami, zakaj čebele brenčijo ali kako ima muha zgrajene oči? Ko boste našli vsa skrivališča modre muhe (kar 15 jih je skritih v tej veliki barvni slikanici), obrnite še zadnje liste knjige in se naučite vse žužkopojme, da vas ne bodo vaši mali žužkologi v znanju prehitro prekosili. Podatki so gotovo zanesljivi, saj je prevod skrbno pregledal strokovnjak za nevretenčarje dr. Tomi Trilar iz Prirodoslovnega muzeja Slovenije. Priporočam!

Renate Rugelj, Bukla 152

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

17,00 € Maša in mucek Afir
Aleksandar Arsov
19,95 € O nastanku vrst
Charles Darwin
20,90 € Nočne lučke
Joyce Dunbar, Kate Petty in Louisa Somerville
24,00 € Mirchi - Pot do moči miru
Mirjana Šafran Blažič
Rezultati 1 - 8 od 10
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si