fbpx

Stela se boji poraza: zgodba o ... anksioznosti

stela_se_boji_poraza
5 5 6 Product
Redna cena: 16,95 € Vaša cena: 16,95 €
Stela ima težavo, boji se poraza. Hitro se vznemiri, postane razdražljiva, začne hitro dihati, čuti cmok v grlu in pade v jok
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Danielle Noreau, Andree Masse
Trda vezava
32
Slovenski

Ko je čas za domačo nalogo, se Stela zelo vznemiri, ne razume navodil za matematično nalogo in ne vidi rešitve. Začne hitreje dihati in v naslednjem trenutku je vsa objokana. Popolnoma je obupana, ne ve, kako naj gre v šolo brez rešene matematične naloge.

Stela se boji poraza: zgodba o ... anksioznosti; Danielle Noreau, Andree Masse

V šoli delajo učenci sestavljanko iz kvadratkov, ki jih morajo izrezati iz papirja. Stela postane nestrpna, spet ta matematika, ki je ne razume in vse skupaj vrže na tla.
Za konec tedna je Stelo obiskala prijateljica Manja in s seboj prinesla igro kače in lestve. Že po nekaj minutah se je Stela razjezila, ker je izgubljala in je zato prekinila igro.


Stela ima težavo, boji se poraza. Hitro se vznemiri, postane razdražljiva, začne hitro dihati, čuti cmok v grlu in pade v jok. Oče pokaže veliko razumevanja za njeno stisko, pogovarja se z njo in jo spodbuja pri premagovanju njenega nelagodja. Spravi jo v dobro voljo, skupaj se zabavata z igro, ob kateri jo oče uči potrpežljivosti in pokaže, kako lahko postopno, z majhnimi koraki premaga težavo. Sprva ni lahko, a Stela zdaj ve, da ji bo uspelo, če bo le dovolj vztrajna.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 10 od 10
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si