Adela bi rada objela svet

adela_bi_rada_objela_svet
5 5 7 Product
Redna cena: 16,95 € Vaša cena: 16,95 €
Čudovit izbor tudi za glasno branje mlajšim otrokom
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Sabine Bohlmann
Trda vezava
196
Slovenski

Knjiga, ob kateri se bralci vseh starosti počutimo dobro in hkrati nas spomni, kako srečni smo pravzaprav lahko! Čudovit izbor tudi za glasno branje mlajšim otrokom.

Adela bi rada objela svet; Sabine Bohlmann

Smo čisto običajna družina. Ne! Zares običajni pa nismo. V bistvu smo neobičajna družina. Je prvo, kar desetletna Adela Drugačen pove o svoji družini. Ima pet bratov in sester in takoj pomislimo, da je to dovolj. Toda srečna številka družine Drugačen je 7. Živijo v hiši št. 7. Rojstni dan obeh staršev je 7. 7. in v Šrotiju, družinskem avtomobilu, je prostora za 7 otrok (tudi kadar se pridruži babica Redkvica, ki jo vidi le mali Oskar).

Načrtovanih je bilo 7 otrok, a ker se to nikakor ni zgodilo, otroci sklenejo pomagati po svojih močeh. Tako se začne maraton dobrih dejanj, ob katerih se v sebi nehote nasmehnemo in objamemo te prisrčne otroke. Adela nam pričara njihov vsakdan skozi svoj očarljiv pogled, ki v vsaki malenkosti najde nekaj dobrega. In tu je velika posebnost knjige: avtorica Sabine Bohlmann ne olepšuje vsakdana velike družine - denarne skrbi, zamerljivi sosedje, gore perila - o vsem odkrito razpravljajo in iščejo rešitve.

Ilustracije Imke Sönnichsen odlično dopolnjujejo toplino besedila in ustvarijo izkušnjo za vse čute. Adele želi objeti svet – vi pa boste želeli objeti Adele. Saj le redkokdaj knjiga pusti tak občutek sreče!

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

-30%21,00 €14,70 € Lili - to sem jaz!
Ema Mlakar Debenec
24,50 € Nasmeh
Raina Telgemeier
-50%17,00 €8,50 € Maša in mucek Afir
Aleksandar Arsov
-30%21,00 €14,70 € Kiki in gospa Štrudlmajer
Aleksandra Jelušič Pika
Rezultati 1 - 9 od 9
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si