fbpx

Šola magičnih živali: Okamneli! (9. knjiga)

ola_magini_okameneli_tv
5 5 6 Product
Redna cena: 16,95 € Vaša cena: 16,95 €
Najnovejša knjiga iz serije Šola magičnih živali!
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Margit Auer
Trda vezava
232
Slovenski

Iskrive zgodbe so namenjene otrokom od 8 do 12 let. Razdeljene so na poglavja in obogatene z risbami. To bo, skupaj z jasnim in preprostim jezikom, olajšalo branje tudi manj spretnim bralcem.

Šola magičnih živali: Okamneli! (9. knjiga); Margit Auer

Kako razburljivo! Zgodilo se je nekaj groznega. Zdaj morajo vsi otroci v razredu gospe Koruznik sodelovati, da bi rešili čarobne živali, ki v hipu okamnijo v ljubke plišaste igrače, ko jih zagleda tujec. To je prečudovita lastnost, saj tako ohranjajo svojo skrivnost. A čudovita lastnost nepričakovano postane največja težava.

Šola Zimskala in s tem tudi razred gospe Koruznik sodelujejo na tekmovanju bistrih izumiteljev Raziskovalčeva delavnica. Otroci si resnično želijo zmagati in v svoj izum vlagajo veliko časa in energije, a jim kljub temu ne gre vse gladko od rok. Zato se čarobne živali odločijo, da jim bodo pomagale in na lastno pest skujejo načrt. A tudi njim ne gre vse po pričakovanjih, živali so okamnele in se ne zbudijo več.

Nenadoma postane želja zmagovati drugotnega pomena, otroci obupno iščejo rešitev, kako ponovno prebuditi živali. Ta srčna zgodba je povabilo k sočutju in razumevanju. Spodbuja osebne vrednote in navdihuje družbeno interakcijo, kar tej zabavni knjigi za otroške duše daje globlji pomen.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si