fbpx

HaBe 777

habe
5 5 5 Product
Redna cena: 13,50 € Vaša cena: -50%13,50 €6,75 €
Ste vedeli, da so sanje vsakega svinčnika, da bi v življenju napisal kaj pomembnega ali bil last slavne osebnosti?
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Aleksander Arsov
Trda vezava
16
Slovenski

 HaBe 777 je zgodbica o naaajbolj zvitem in prisrčnem svinčniku in druga slikanica v zbirki o oživljenih šolskih potrebščinah. 

HaBe 777; Aleksander Arsov

HaBe 777 je tvoj prvi in edinstven svinčnik. HaBe anonimni, za katerega nihče ne ve! No, zdaj veš ti, midva in mi vsi.Posebno prvošolci potrebujejo zaveznika pri prehodu iz igrivega vrtca v bolj resnobno šolo. Tam je kup odraslih, ki so že pozabili, da imajo predmeti svoje življenje, in to kakšno.

Preverite tudi avtorjevo uspešnico Moje ime je Torba, šolska torba

Recenzija revija Bukla:

Zgodba o svinčniku je druga v nizu slikanic o življenju šolskih potrebščin, v katerih avtor in ilustrator na svojevrsten način prikazujeta nepoznani svet običajnih predmetov. Ste vedeli, da so sanje vsakega svinčnika, da bi v življenju napisal kaj pomembnega ali bil last slavne osebnosti? Ampak tale naš HaBE 777 je prišel v roke nespretnemu prvošolcu Oskarju, ki je z njim nerodno kracal svoje prve črke in mu neštetokrat oddrobil grafitno glavo. Vseeno pa je imel rad svojega lastnika. 

Renate Štrucl

V košarico

arsov_1005081858.jpg

Arsov Aleksandar, samostojni kulturni delavec in glasbenik, ki je v svoji dolgoletni karieri izdal štiri samostojne albume in še štiri v sodelovanju z drugimi glasbeniki ter gostoval na kar nekaj mednarodnih in tudi domačih glasbenih zbirkah. Najmlajši publiki je znan predvsem kot avtor zgoščenke za otroke »Hiša pesmic - Draga teta štorklja« ter dveh slikanic namenjenih prvošolcem »Moje ime je torba, šolska torba« ter »Habe 777«

Trenutno za našo založbo pripravlja serijo zgodbic »Maša se uči novih reči« s katero bi želeli osvojiti srca najmlajših prebivalcev naše republike, pozneje pa mladino sveta in na koncu še  vso mladež v neraziskanih predelih vesolja. Kot avtor vedno rad poudari: »Ostanimo skromni in realni.«

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si