fbpx

Dnevnik nabritega mulca: Na dnu (15. knjiga)

na_dnu
5 5 6 Product
Redna cena: 17,95 € Vaša cena: 17,95 €
Leta 2009 je združenje Ameriških knjižničarjev Dnevnik nabritega mulca uvrstilo na seznam Najboljše od najboljših med otroškimi knjigami
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Jeff Kinney
Trda vezava
224
Slovenski

Grega Tepež je najstnik s kopico težav, na katere pa ima čisto svoj pogled. Ko mu mama kupi dnevnik in ga na nek način prisili, da ga začne pisati, se pred nami začne odvijati nadvse duhovita štorija (ki je deloma strip) iz Gregovega prvega letnika srednje šole, pogostoma izdatno zabeljena s črnim humorjem.

Dnevnik nabritega mulca: Na dnu (15. knjiga); Jeff Kinney

Ko se Grega Tepež s svojo družino odpravi na potovanje in kampiranje po vsej državi, vsi željno pričakujejo pustolovščino, ki je zlepa ne bodo pozabili. Toda načrti se jim kaj kmalu zalomijo, ko obtičijo na parkirišču za avtodome, ki ni ravno podoba poletnega rajskega letovišča. Toda brez skrbi, kmalu postane še slabše za Tepeževe, saj se utrgajo mogočni nevihtni oblaki in območje začne poplavljati, zato ne vedo, ali jim bo še uspelo rešiti svoj dopust – ali pa so že pregloboko zabredli.

V košarico

jeff-kinney-avtor.jpg

Jeff Kinney je snovalec in razvijalec spletnih iger in najbolje prodajani avtor New York Timesa. Revija Time ga je uvrstila na svojo lestvico stotih najvplivnejših ljudi na svetu. Jeff je tudi ustvarjalec spletne strani Poptropica.com, ki jo je revija Time uvrstila na svojo lestvico 50 najboljših spletnih strani. Otroštvo je preživel v Washingtonu, D. C., in se leta 1995 preselil v Novo Anglijo. Jeff z ženo in sinovoma živi v južnem Massachusettsu.

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si