moja velika knjiga o zverinah

Moja velika knjiga o zverinah

Yuval Zommer
Če želimo vedeti, kaj so zveri, moramo zvedeti čim več o njihovih krempljih in čeljustih, kot tudi, zakaj in kako zveri tulijo, renčijo, dišijo.
PPC: 24,95 € Vaša cena: 24,95 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Yuval Zommer
Trda vezava
64
Slovenski
Koda 9789612443375K
Oceni
5 5 5 Product

Po velikem uspehu prvih dveh knjig iz zbirke Yuvala Zommerja Moje velike knjige o žuželkah in Moje velike knjige o morskih živalih nam že naslovna stran Moje velike knjige o zverinah vzbudi velika pričakovanja. In nas ne razočara.

Moja velika knjiga o zverinah; Yuval Zommer

V Moji veliki knjigi o zverinah nas Yuval Zommer ponovno očara s skrivnostno preprostimi ilustracijami, ki se bližajo ljudski umetnosti. Značilno naklonjeno in prijazno predstavi nekaj najlepših, najbolj kosmatih, najpogumnejših, najbolj divjih in najbolj strašljivih zveri iz živalskega kraljestva.

V sproščenem, skoraj pogovornem slogu nam z zanimivimi dejstvi (strokovna svetovalka Barbara Taylor) predstavi najpomembnejše značilnosti divjih živali, ki jih ni mogoče ukrotiti. Nekatere so živele v ledeni dobi, druge so ogrožene in potrebujejo našo pomoč, z nekaterimi pa se lahko celo srečamo, ker gostujejo na ulicah naših mest!

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si