fbpx

Moja velika knjiga o zverinah

moja_velika_knjiga_o_zverinah
5 5 5 Product
Redna cena: 24,95 € Vaša cena: 24,95 €
Če želimo vedeti, kaj so zveri, moramo zvedeti čim več o njihovih krempljih in čeljustih, kot tudi, zakaj in kako zveri tulijo, renčijo, dišijo.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Yuval Zommer
Trda vezava
64
Slovenski

Po velikem uspehu prvih dveh knjig iz zbirke Yuvala Zommerja Moje velike knjige o žuželkah in Moje velike knjige o morskih živalih nam že naslovna stran Moje velike knjige o zverinah vzbudi velika pričakovanja. In nas ne razočara.

Moja velika knjiga o zverinah; Yuval Zommer

V Moji veliki knjigi o zverinah nas Yuval Zommer ponovno očara s skrivnostno preprostimi ilustracijami, ki se bližajo ljudski umetnosti. Značilno naklonjeno in prijazno predstavi nekaj najlepših, najbolj kosmatih, najpogumnejših, najbolj divjih in najbolj strašljivih zveri iz živalskega kraljestva.

V sproščenem, skoraj pogovornem slogu nam z zanimivimi dejstvi (strokovna svetovalka Barbara Taylor) predstavi najpomembnejše značilnosti divjih živali, ki jih ni mogoče ukrotiti. Nekatere so živele v ledeni dobi, druge so ogrožene in potrebujejo našo pomoč, z nekaterimi pa se lahko celo srečamo, ker gostujejo na ulicah naših mest!

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 6 od 6
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si