fbpx

Šola magičnih živali - Mokro in premočeno!

ola_maginih_ivali_mokro_in_premoeno
5 5 5 Product
Redna cena: 16,95 € Vaša cena: 16,95 €
Iskrive zgodbe so namenjene otrokom od 8 do 12 let. Razdeljene so na poglavja in obogatene z risbami. To bo, skupaj z jasnim in preprostim jezikom, olajšalo branje tudi manj spretnim bralcem.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Margit Auer
Trda vezava
210
Slovenski

Čof! V nove pustolovščine! Učenci iz razreda gospe Koruznik in njihove magične živali preživljajo sončne poletne dni na bazenu in veselo čofotajo v vodi. Vsi razen Amine, ki ne zna plavati in se boji vode. Le kako naj opravi preizkus za morskega konjička? Saj se ji bodo vsi smejali!

Šola magičnih živali - Mokro in premočeno!; Margit Auer

Tudi Henriju ni do druženja na bazenu. Zvedel je neprijetno novico, zaradi katere je v sporu s starši. Ker nimajo posluha za njegove želje, zbeži od doma in se skrije v gozdu. A ne ostane sam …

Tokrat nimajo težav samo otroci. Izkaže se, da se v stiski lahko znajde tudi magična žival. Čustveni svet majhne želvice je postavljen na glavo. Bo njen najboljši prijatelj to opazil in ji znal prisluhniti?

Vznemirljiv in privlačen preplet vsakdanjih dogodkov in čarobnih trenutkov prijateljstva odpira vprašanja samozavesti, solidarnosti, vztrajnosti, laži in družinskih odnosov. To je čarobna zgodba, polna dogodivščin, skrivnosti in vznemirjenja, a tudi dobrih odločitev.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 7 od 7
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si