fbpx

Roke proč od te knjige

roke-proc-od-te-knjige
4.85714 5 7 Product
Redna cena: 24,90 € Vaša cena: 22,90 €
Izjemna knjiga, ki je bila v Nemčiji in tudi v drugih državah velika uspešnica
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Jan van Helsing
Mehka vezava
536
Slovenski

Avtor v tej mednarodni uspešnici govori tudi o igricah bogov-stvarnikov človeka, skrivnem védenju templjarjev, pripravah na novi svetovni red, indigo otrocih, nezemljanih v podzemeljskih mestih, letečih diskih in prosti energiji, ki se že uporablja …

Roke proč od te knjige; Jan van Helsing

Zagotovo se boste vprašali, zakaj ne bi smeli vzeti v roke te knjige. Ne gre za propagando, ampak avtor v njej pretrese vaš svetovni nazor in lahko spremeni vaše dosedanje življenje. Zato z nasvetom Roke proč od te knjige! misli resno.

Če pa ne verjamete samo medijem, šolskim učbenikom in uradni predstavitvi dogajanj, temveč želite spoznati njihovo pravo ozadje in skrivnosti našega »razsvetljenega« sveta ter si želite o življenju vedeti več in si pridobiti moč za ustvarjanje, potem je ta knjiga vaša!

Avtor Jan van Helsing je v tej izjemni knjigi, ki je bila v Nemčiji in tudi v drugih državah velika uspešnica, očitno zadel srčiko časa. V njej opisuje spoznanja svojih raziskav kot tudi uradno prikrite raziskave drugih raziskovalnih znanstvenikov.

Odstira skrivnosti od prazgodovine naprej: o igricah bogov, ki so imeli zemljo za igralnico in so ustvarili sedanjega človeka; o grofu Saint Germainu, ki je potoval skozi čas; o skrivnem védenju templjarjev, ki jim je prineslo moč in bogastvo; o bankirjih in kako svetovna elita pripravlja nov svetovni red; dotakne se kozmičnih zakonov, ki vladajo vsemu vesolju in našemu življenju; poroča o indigo otrocih, ki osvajajo svet; o skrivnosti Himalaje, kjer v skrivnih votlinah v globokem meditativnem stanju bivajo predstavniki vseh starih civilizacij in tudi sedanje; o nezemljanih, ki živijo v podzemeljskih mestih znotraj Zemlje; o neznani novi tehnologiji, letečih diskih in prosti energiji, ki jo nekateri že uporabljajo; ter razkriva še veliko drugega, o čemer do zdaj niste vedeli.

Želite še naprej živeti kot doslej – ali pa je zdaj napočil trenutek, da vzamete usodo v svoje roke?

Odločitev je vaša!

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

20,90 € Zmajeve črte
Aurigo (uredil Tadej Pretner)
29,90 € Pričetek vsega
David Graeber, David Wengrow
26,50 € Ubijanje države
Michael Parenti
24,99 € Kako bomo preživeli in uspeli
Blaž Kavčič, Katerina Vidner Ferkov
12,00 € LUTKAR: Kapitalistični manifest
Neimenovani avtor ; avtorja spremnega zapisa Marcel Štefančič in Danijela Brečko
32,00 € Nisem s tega planeta
Marjan Ogorevc
18,90 € Vse o runah
Lisa Peschel
Rezultati 1 - 16 od 31
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si