fbpx

Svetlobni vodnik 2020

svetlobnivodnik2020_naslovnica
5 5 1 Product
Redna cena: 37,00 € Vaša cena: 37,00 €
Soustvarjanje se lahko v polnini začne!
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Ana Kolenc
Mehka vezava
200
Slovenski

Svetlobni vodnik je namenjen vsakomur, ki je ali želi postati bolj uspešen, uspešna vodja svojega življenja.

Svetlobni vodnik 2020; Ana Kolenc

Je plod osebne izkušnje in transformacije avtorice Ane Kolenc, nastal pa je z namenom, da te usmeri k načinu življenja, ki je usklajen s tvojim poslanstvom. Kaj to pomeni in kako lahko dosežeš v svojem življenju več miru in povezanosti s sabo in ljudmi, najdeš v praktičnih napotkih, ki jih vsebuje knjiga.

Uči te, kako uporabiti tokove narave oz. z drugimi besedami, kako delati prave stvari v pravem času, da ne izgubljaš svoje energije po nepotrebnem. Danes je še kako pomembno, da v hitrem tempu življenja znamo poskrbeti za vzdrževanje svoje energije in ravnovesja. To potrebujemo za dolgoročen uspeh in zdravje.

V Svetlobnem vodniku poleg posebnega koledarja z intervali najdeš tudi tri vrste ritualov, ki vsebujejo napotke za tri bistvena področja našega življenja.

  1. ZDRAVJE/NARAVA
  2. ODNOSI in 
  3. DELO/KREACIJA

Posebnost - unikatnost Svetlobnega vodnika je njegova sposobnost, da te celostno vodi skozi vsa bistvena področja tvojega življenja, da jih postaviš v sodelujoč kontekst, ki funkcionira zate. Te podpira. Postaneš opolnomočen/a vodja svojega življenja, občutiš več sreče, vitalnosti, moči, samozavesti, ljubezni,notranjega miru in s tem postaneš doprinos tudi ljudem okoli sebe.

Kaj vse je Svetlobni vodnik?


- Planer
- Knjiga
- Rokovnik
- Osebni strateg, ki te nauči modrega planiranja aktivnosti
- Učitelj uporabe intuicije
- Vsebuje rituale za zdravo življenje
- Uči nas harmonije na področju zdravja/narave, odnosov in dela/kreacije, ki so tri najpomembnejša področja našega življenja
- Izjemen opomnik,ki te nežno opominja, kako je ljubezen do sebe pomembna

Kaj o knjigi Svetlobni vodnik menijo drugi?

»V času, prežetem s poveličevanjem zunanje podobe in iskanjem zunanjih potrditev, nam Anin vodnik pomaga naravnati notranji kompas in nas subtilno usmeri k potovanju vase. Ko občutimo medsebojno povezanost, soodvisnost in neskončnost priložnosti za samouresničitev, se življenje iz bojišča prelevi v igrišče. Soustvarjanje se lahko v polnini začne!«

Mag. Ladeja Godina Košir - ustanoviteljica Circular Change, finalistka Circular Economy Leadership Award / WEF


»S programom Svetlobni vodnik sem pridobil izjemno veliko spoznanj tako na osebnem kot poslovnem področju, ki zame pomenijo harmonijo in uravnoteženost med delom in prostim časom. Rezultat osebnostne rasti je tudi privabljanje tistih strank, ki sem si jih vedno želel in posledično bolj lahkotno opravljam svoje poslanstvo.«

Uroš Kavs, Inštitut Most

V košarico

ana_kolenc.png

Ana je intuitivni medij, ki prevaja višje frekvence v lahkoten jezik, ki je razumljiv vsakomur.

Njeno poslanstvo je, da kot kanal oz. povezava med vesoljem in zemeljskim življenjem, dviguje vibracijo vsem, ki si želijo pozitivne transformacije in postati avtentični, srečni, strastni kreatorji svojega življenja. Podpre te pri tem, da prepoznaš in presežeš blokade, ki te omejujejo, da bi zaživel/a svoje sanje.

Postani ponovno zaljubljen/a v življenje!

Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si