Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
gobe-v-vseh-letnih-casih-2

Gobe: v vseh letnih časih

Branko Vrhovec, Eva Zupan
Knjiga vsebuje podroben opis 222 gob in 44 slastnih gobjih receptov.
PPC: 59,99 € Vaša cena: 59,99 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

9789610175087
Branko Vrhovec, Eva Zupan
Trda vezava
341
Slovenski
290 x 230
Koda 9789610175087K
Oceni
5 5 1 Product

Praktični nasveti za izkušene in neizkušene gobarje. 

Gobe: v vseh letnih časih; Branko Vrhovec, Eva Zupan

Ste eden tistih ljudi, ki se po poletni nevihto takoj odpravi s košaro v najbližji gozd po gobe? Se včasih čudite vsem barvam in oblikam gob, ki jih srečate, pa ne veste, katere so užitne in katere ne? Spoznajte izjemno knjigo o gobah, ki prihaja izpod peresa in iz nabiralniške košare priznanega slovenskega gobarja in avtorja Branka Vrhovca.

Slovenija je pravi mali gobarski raj, saj je zaradi svo­je razgibanosti z gobami bogata država. Zdi se, da je iz leta v leto gobarska strast Slovencev večja, saj ljud­je ugotavljajo ne samo kulinarično vrednost gob, pač pa tudi njihove zdravilne lastnosti. Vprašanje pa je, ali je tudi znanje o gobah med nabiralci zadovoljivo, saj je za njihovo varno uživanje treba poznati ne samo užitne, ampak tudi neužitne in strupene gobe.

V knjigi se med drugim sprehodimo skozi zgodovino nabiranja gob, gobarske modrosti in pravila gobarjenja. Največ pozornosti je seveda namenjeno temeljitemu popisu in opisu gob, ki rastejo v slovenskih gozdovih v vseh letnih časih. Z novim znanjem se boste samozavestno odpravili v gozd po kaj več kot »jurčke« in »marele«, nato pa si lahko preberete še poglavje o shranjevanju gob in poiščete navdih za kakšno slastno gobjo jed med recepti v zadnjem poglavju. Knjiga vsebuje podroben opis 222 gob in 44 slastnih gobjih receptov.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00