fbpx

Svetlobni vodnik 2019

naslovka
Akcija
5 5 7 Product
Redna cena: 35,00 € Vaša cena: 7,00 €
Osredotočite se na stvari, ki so resnično pomembne
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Ana Kolenc
Trda vezava
180
Slovenski
PRELISTAJ ME

BREZPLAČNA POŠTNINA - nova knjiga

Svetlobni vodnik - kreiram skozi 2019

»Namen naših življenj je, da ustvarjamo harmonijo!« 

Kaj je Svetlobni vodnik in komu je namenjen?
Svetlobni vodnik je rokovnik, ki ni samo in zgolj rokovnik, je mnogo več!
Je učbenik, knjiga, motivator, koledar, sopotnik in prijatelj... Namenjen tebi, da z njegovo pomočjo in napotki vzpostaviš povezavo z deli sebe, ki te peljejo po poti širitve zavesti in razumevanja svoje izvorne narave.
Namen Svetlobnega vodnika je, da v naša življenja prinaša prav posebno energijo – SVETLOBO. Ponudi nam
podporo in moč, da sledimo sebi in si damo priložnost, da se spoznamo na nov način. Več svetlobe je v nas, več stvari je osvetljenih in bolj natančno vidimo. Bolj smo živi, iskrivi, strastni in po drugi strani tudi bolj odgovorni in čuječi.

Praktična usmerjenost Svetlobnega vodnika je njegova prednost, saj vsebuje konkretne napotke, ki nas vodijo skozi celo leto. Koristno je, da v življenje vpeljemo rutine, pri katerih vztrajamo; pomagajo nam krepiti zaznavanje svoje resnične narave. Ko prebudimo svoj notranji svet, spoznamo nove vidike sebe. Prikličemo brezmejne priložnosti. Odpremo si obzorja, ki nam omogočajo lahkotnejše reševanje življenjskih izzivov, s katerimi se vsakodnevno soočamo. Ko napredujemo iz notranjosti navzven, odklepamo svoje dragocene sposobnosti. Pa ne samo svoje. S takšnim načinom sodelovanja ustvarjamo lepšo prihodnost za širšo skupnost. Namen našega življenja je, da zaživimo svobodneje, bolj ustvarjalno, izpolnjeno in v skladu z našim življenjskim poslanstvom.

V košarico

O svetlobnem vodniku so povedali:

»S programom Svetlobni vodnik sem pridobil izjemno veliko spoznanj tako na osebnem kot poslovnem področju, ki  zame pomenijo harmonijo in uravnoteženost med delom in prostim časom. Rezultat osebnostne rasti je tudi privabljanje tistih strank, ki sem si jih vedno želel in posledično bolj lahkotno opravljam svoje poslanstvo.«
Uroš Kavs, Inštitut Most

»V času, prežetem s poveličevanjem zunanje podobe in iskanjem zunanjih potrditev, nam Anin vodnik pomaga naravnati notranji kompas in nas subtilno usmeri k potovanju vase. Ko občutimo medsebojno povezanost, soodvisnost in neskončnost priložnosti za samouresničitev, se življenje iz bojišča prelevi v igrišče. Soustvarjanje se lahko v polnini začne!"

Mag. Ladeja Godina Košir

ustanoviteljica Circular Change, finalistka Circular Economy Leadership Award / WEF

 O avtorici, Ani Kolenc:


Je strastna raziskovalka narave ter starodavnih znanj, ki jih uspešno združuje z novodobnimi. Že od malega ima zavedanje, da le skozi srčno inteligenco prihajamo v stik z resničnimi razsežnostmi življenja, ki so pogosto onkraj našega ‘vsakodnevnega življenja’. Sposobnost nadčutnega zaznavanja je v zadnjih petih letih z različnimi izobraževanji tako doma kot v tujini, predvsem pa skozi lastno prakso, še nadgradila in oblikovala posebne mentorske programe in metode dela z ljudmi, ki želijo zaživeti svoje potenciale in višje poslanstvo.

Z inovativnim konceptom Svetlobni vodnik, ki ga uporablja preko svojih programov, delavnic, online vsebin in individualnega mentorstva, je Ana podprla že več 100 ljudi (posameznikov in skupin), da so pridobili novo energijo za življenje, umirili tok misli in se osredotočili na stvari, ki so resnično pomembne ter prestopili na višji nivo zavestnega ustvarjanja.

Kako priti v stik z Ano in aktualni programi:
Spetna stran : ANACORDUM
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 18
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si