fbpx

Človek: navodila za uporabo, 4. izdaja

lovek_navodila_4
4.33333 5 3 Product
Redna cena: 17,90 € Vaša cena: 17,90 €
Dodobra izčiščena in oplemenitena izdaja dela, ki si je med slovenskimi ljubitelji sonaravnega načina življenja prislužila že domala kultni značaj.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Nara Petrovič
Mehka vezava
181
Slovenski

 Kar boste prebrali, bo podrezalo globoko v vaš pradavni spomin.

Človek: navodila za uporabo, 4. izdaja; Nara Petrovič

Naslov pove vse. Ne sprašujte o vsebini. Ne berite kazala! Odprite kjer koli in berite! Kar boste prebrali, bo podrezalo globoko v vaš pradavni spomin.

Pred bralci je že četrto utelešenje knjige Človek: navodila za uporabo. Iz telesa in izpod peresa Nare Petroviča prihaja dodobra izčiščena in oplemenitena izdaja dela, ki si je med slovenskimi ljubitelji sonaravnega načina življenja prislužila že domala kultni značaj. To ni le knjiga, temveč terapevtski pripomoček, ki poleg čudenja nad rutinskim vsakdanom naše družbe prinaša tudi orodja za samopopravilo. A ne v obliki bližnjic, pripomočkov, diet, nasvetov, teorij in pridig, temveč z osvetlitvijo naše temeljne narave. Zato v množici priročniške literature o "zdravem načinu življenja" Človek izstopa z močjo surove resnice, ki spregovori skozi živalskost naših teles.

Glede na diagnozo družbene bolezni, ki jo prebolevamo na plečih lastnih teles, zato pretresljiva preprostost Človeka s ponovnim rojstvom dobiva vedno večjo terapevtsko veljavo. Z malo idealizma in povsem brez cinizma si upamo trditi, da je to knjiga, ki sodi v vse vrtce, šole in na zrelostne izpite, kot priložena "navodila za uporabo" morebiti že v porodnišnice.

Če smo tesno povezani s samim virom zdravja (naravo) in če izpolnjujemo svoj namen, ne potrebujemo ne zdravnikov in ne zdravilcev, ne psihologov in svetovalcev, ne svečenikov in gurujev.

Skupni imenovalec vseh bolezni sta strah in kontrola. Človek, ki preseže strahove in se osvobodi zunanje kontrole, ne pozna bolezni, lahko bi rekli, da tudi smrti ne.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 12
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si