Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
od_talenta_do_uspeha_3_natis
Novo

Od talenta do uspeha, 3. izdaja

Nenad Vladić
Podajte se na dogodivščino z desetimi uspešnimi Slovenci.
25,30 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789612839147
Nenad Vladić
Mehka vezava
320
Slovenski
Koda 9789612839147K
Oceni

Čas je, da izveste, kaj vse so ključne sestavine uspeha velikih Slovenk in Slovencev. Vpeljite jih v svoje življenje tudi vi!

Od talenta do uspeha: popotovanje velikanov; Nenad Vladić

Izberite uspeh in izkoristite svoje skrite talente!

Slaba samopodoba, občutek ničvrednosti, enoličnost vsakdana in utrujenost nam stojijo na poti do uresničitve našega potenciala. Ovirajo nas tudi neurejeni medosebni odnosi in nepripravljenost na reševanje izzivov tako v privatnem kot v poslovnem življenju.

Na vse to lahko pozabiš in razviješ svoje potenciale, odkriješ svoj talent in ga izpopolniš.
To je prava pot do uspeha, ki so jo mnogi že prehodili. Lahko jo tudi ti!

V knjigi Od talenta do uspeha spoznaj, kako je to uspelo Slovencem, ki so dosegli mednarodno priznanje, nizajo uspehe in živijo polno, kreativno in uspešno življenje.

Ekskluzivno za knjigo Od talenta do uspeha so spregovorili o uspehu:

- oblikovalka nakita in pohištva Lara Bohinc,

- ustanovitelj podjetja Pipistrel Ivo Boscarol,

- izumitelj Peter Florjančič,

- maneken in ustanovitelj centra Vidim cilj Alen Kobilica,

- gledališka in filmska igralka Alenka Kraigher,

- oblikovalec vozil uveljavljenih avtomobilskih znamk Robert Lešnik,

- manekenka in ustanoviteljica modne agencije Bernarda Marovt,

- glasbenik Uroš Perić,

- plesalka Katarina Venturini,

- boksar Dejan Zavec.

Knjiga ponuja vpogled v njihova razmišljanja in njihove izpovedi o karieri, privatnem življenju in otroštvu. Spoznaj, katere korake so naredili, kako so razmišljali in kaj želijo deliti s teboj.

Ne glede na trenutne okoliščine imaš ogromno možnosti, bralcu prigovarja Vladić. Bodrilo utemeljuje z izpovedmi sogovornikov, ki so na poti k uspehu morali premagati veliko ovir. Žal marsikdo med nami svoje talente zanemari, ker v njih ne prepozna darov, s pomočjo katerih bi bilo lahko njihovo življenje veliko bogatejše – pa sploh ne gre za denar, ta je k večjemu sredstvo,  nikakor ne cilj, poudarjajo uspešni. Primorske novice

Nenad Vladić je prvo tovrstno knjigo pri nas pisal kar tri leta. Svoja razmišljanja in hipoteze je potrdil z odgovori uspešnih Slovencev. Knjiga govori o tem kako in zakaj je potrebno prevzeti odgovornost za lastno življenje. Je svojevrsten vodnik za iskanje smisla, ki ga lahko bralec prebira in doživlja vedno znova.  RTVSLO.si

Avtor sporoča, da imamo vsi talente, resda različne, ki jih prepoznamo že v otroštvu, pa tudi kasneje iz načina preživljanja prostega časa. Da jih zaživimo, pa so potrebni samodisciplina, podpora bližnjih in izstop iz cone udobje in raznoraznih izgovorov. Vse je mogoče in nikoli ni prepozno! Večer

V košarico

nenadv.jpg

Nenad Vladić je večino svojega življenja posvetil preučevanju dela številnih avtorjev sodobne filozofije, poti uspešnih podjetnikov in življenja posameznikov, ki veljajo za genialne. Ugotovitve je dosledno zbiral in se naučil, kako iz posameznika izvleči najboljše. Po seriji res bolečih neuspehov v poslovnem in privatnem življenju (nezvesta partnerica, mobing v službi, finančne težave in popoln padec samopodobe) je naredil korenito spremembo svojega življenja. Na daljšem potovanju po svetu je na Niagarskih slapovih doživel preblisk. Razumel je, da tako naprej ne gre več. Razumel je, kako je treba naprej. Svoje znanje je uporabil v praksi in iz sebe res uspel izvleči najboljše. Odločitev, kako naprej, je bila jasna. Pomagati ljudem, da prepoznajo svoje potenciale in jih izkoristijo, je postala njegova misija. Napisal je knjigo OD TALENTA DO USPEHA in preko coachinga in delavnic ljudem pomagam do uspeha.

Nenad je certificiran Life Coach, CBT terapevt in NLP praktik. Del življenjskega obdobja je preživel med menihi v srednjeveškem samostanu, kjer je spoznal nova obzorja človekovega življenja. Objavil je strokovne članke v Delu, Primorskih novicah, Reviji Anima idr.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00