Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
kazipoti2024-adrian-kezele

KAŽIPOTI 2024

Adrian P. Kezele
Navdihujoči rokovnik, ki spoštuje globoke ritme narave!
PPC: 23,00 € Vaša cena: -50%19,80 €9,90 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

3830080310921
Adrian P. Kezele
Trda vezava
288
Slovenski
Prelistaj me
Koda 3830080310921
Oceni
4 5 1 Product

ZADNJI IZVODI!

Rokovnik navdihov ter usklajevanja z ritmi narave v letu MODROSTI

KAŽIPOTI 2024; Adrian P. Kezele

Pretehtan prijatelj za celo leto: navdahne, da sledimo naravnim ritmom, ter spodbudi k pozitivni spremembi in k dejanjem za nenehno rast, učenje in uživanje v življenju.

Kažipoti 2024 predstavljajo vaš navdihujoči rokovnik, ki ne spoštuje samo datumov koledarja, po katerem živimo, pač pa tudi globoke ritme narave, ki se jih najpogosteje niti ne zavedamo. Gre za sopovezanost na najgloblji ravni; sopovezanost živih kvantnih sistemov, ki izmenjujejo informacije o sebi in o dogodkih v svetu.

Poleg vsem poznanih koledarskih obdobij boste v njem našli tudi navodila za usklajevanje z redkimi in pogosto nevidnimi ritmi, ki imajo kljub vsemu opazen vpliv na človeško življenje. Vsako od teh obdobij je pospremljeno z nasveti za delovanje ter s predlogi za preproste postopke, ki bodo v vaše življenje vnesli novo pozitivno energijo.

Da se boste lažje znašli, so ritmi, ki upravljajo z našim življenjem, v Kažipotih 2024 razdeljeni na tri vrste: pot telesa, pot srca, pot duše.

Kadar se zanašam na znanje, iščem varnost;

kar je zanesljivo, tega čas ne bo spremenil.

Ko se zanašam na modrost,

ne morem nikoli vedeti, kaj se bo zgodilo.

Modrost je neulovljiva in nedoločljiva.

Modrost je po malem podobna srcu,

le da ne trepeče tako silovito.

Srce je občutljivo in nežno; polno strasti in potreb.

Pleše po človeških korakih.

Kjer se srce stre,

modrost lahko dvigne

glavo in pogleda resnici v oči.

V košarico

apk_slo_nova_splet_776692820_794873979.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal že okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, nadzira triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj, ki vodijo v smeri odstranjevanja iluzij in decentralizacije življenja.

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in utemeljitelj duhovnega plesa pod imenom NuDanza (www.nudanza.life) ter ustanovitelj Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr), ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je promotor zdravega načina življenja, netekmovalnega športa in bivanja v naravi (www.end7ess.eu).

Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00