fbpx

Največja skrivnost

najveja_skrivnosti
5 5 7 Product
Redna cena: 32,99 € Vaša cena: 32,99 €
Knjiga ki so jo prevedli v več kot petdeset jezikov in še danes ostaja ena najdlje prodajanih uspešnic 21. stoletja
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Rhonda Byrne
Trda vezava
264
Slovenski

Priljubljena avtorica Rhonda Byrne je z izdajo uspešnice Skrivnost leta 2006 sprožila svetovni pojav. To delo je mnogim bralcem spremenilo življenje in jim pomagalo odkriti neizkoriščene moči, ki se skrivajo v njih.

Največja skrivnost; Rhonda Byrne

Priljubljena avtorica Rhonda Byrne je z izdajo uspešnice Skrivnost leta 2006 sprožila svetovni pojav. To delo je mnogim bralcem spremenilo življenje in jim pomagalo odkriti neizkoriščene moči, ki se skrivajo v njih. Toda Rhondino potovanje se s tem še ni končalo, saj jo je nekaj v notranjosti nagovarjalo, naj še naprej išče modrost.

Za to iskanje je potrebovala štirinajst let, dokler ni odkrila univerzalne resnice, ki jo predstavlja na teh straneh. Največja skrivnost je kvantni skok, ki bo bralce iz snovnega sveta ponesel v duhovno kraljestvo, kjer obstajajo vse možnosti. V knjigi boste našli nauke, ki jih lahko takoj uporabite v svojem vsakdanjem življenju, in globoka razodetja, ki bodo raztopila vaše strahove, negotovost, tesnobo in bolečino. Prodorna mojstrovina, prežeta z modrimi besedami duhovnih učiteljev z vseh koncev sveta, bralcem ponuja neposredno pot, da se rešijo trpljenja in zaživijo v globoki radosti.

V košarico

rhonda-byrne-avtorica.jpg

Rhonda Byrne (1951) je avstralska producentka, ki je združila skupino piscev, duhovnikov, učiteljev, filmskih ustvarjalcev, oblikovalcev in založnikov ter z njimi leta 2006 posnela dokumentarec Skrivnost.

Sporočilo in vizija filma sta osrečila milijone ljudi, film pa je zanetil pravo svetovno gibanje. Še istega leta je avtorica izdala tudi knjigo Skrivnost, ki so jo prevedli v več kot petdeset jezikov in še danes ostaja ena najdlje prodajanih uspešnic 21. stoletja.

»Velika skrivnost življenja je zakon privlačnosti, ki pravi, da se podobne stvari privlačijo. To pomeni, da v svoje življenje pritegnete izkušnje in okoliščine, ki so kakor misli in podobe, ki se vam porajajo v glavi. Tisto, o čemer nenehno premišljujete, boste pritegnili v svoje življenje,« trdi Rhonda Byrne, z njo pa tudi milijoni njenih sledilcev.

Avtorica je po velikem uspehu Skrivnosti napisala še več knjig, in sicer: Moč, Čarobnost in Junak. Leta 2016 se je seriji knjig o Skrivnosti pridružila tudi Kako mi je Skrivnost spremenila življenje.

Morda bi vas zanimalo še

-10%12,48 €11,23 € Življenje je tvoje
Louise L. Hay
-10%25,00 €22,50 € Izničenje faktorja karme, 2. izdaja
Adrian P. Kezele
24,60 € Prepričljive zaMISLI (Silva Ultramind sistemi)
José Silva Jr., Katherine Sandusky, Ed Bernd Jr.
-7%27,90 €25,95 € Placebo ste vi
Joe Dispenza
-10%23,00 €20,70 € Do cilja in naprej - Brigita Langerholc
Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
29,00 € Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)
Sanela Banović (napisal Jure Aleksič)
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si