fbpx

Transurfing realnosti, 4. stopnja, Upravljanje realnosti

transurfing_4
4.33333 5 3 Product
Redna cena: 18,90 € Vaša cena: 17,55 €
Ne prosite, ne zahtevajte in ne iščite, temveč ustvarjajte.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Vadim Zeland
Mehka vezava
120
Slovenski

V četrti knjigi Vadima Zelanda – Upravljanje realnosti, boste našli odgovore na konkretna vprašanja, s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju in se znova prepričali, da je transurfing tehnika, ki resnično deluje.

Transurfing realnosti, 4. stopnja,  Upravljanje realnosti; Vadim Zeland

Knjiga govori o tem, kako deluje realnost ter zakaj je upravljanje realnosti možno in kaj ga ovira. Svojo življenjsko situacijo boste lahko pogledali iz drugega zornega kota kot je tisti, ki vam ga ponuja in vsiljuje sodobna družba. Zakaj se vam življenje preprosto »dogaja« namesto, da bi bili vi tisti, ki svobodno in mirno odločate o tem, kar sledi?

V vsaki situaciji je neskončno različnih možnosti razvoja dogodkov. V tej knjigi boste prebrali, zakaj človek v posamezni situaciji vidi samo majhen delček teh možnosti. In zakaj hodite po uhojenih poteh, kljub temu da ste se že davno naveličali njihove smeri in okolice? Kaj je tisto, kar vas vedno znova vleče nazaj in ustavi vaš korak takrat, ko bi želeli kreniti v novo smer?

Kako doseči uspeh v življenju? Ali se lahko osvobodite razvad in odvisnosti? Kako se osvoboditi občutkov krivde in manjvrednosti? Kako izboljšati svoje spolno življenje? Kdo so indigo otroci? Zakaj sčasoma izgubimo enost razuma in duše, s katero se rodimo? Ali obstaja reinkarnacija? Kako dojmati in razumeti Boga?

Vadim Zeland v svoji četrti knjigi ponuja odgovore na ta in mnoga druga vprašanja na poseben in edinstven način – z vidika transurferja.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 9 - 13 od 13
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si