fbpx

Postanite ustvarjalni kot Leonardo da Vinci

Postanite ustvarjalni kot Leonardo da Vinci
4.1875 5 16 Product
Redna cena: 16,70 € Vaša cena: 15,80 €
Z urjenjem vodil boste osvobodili svojo inteligenco in začutili dotik modrosti,
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Michael J. Gelb
Mehka vezava
336
Slovenski
17,5 x 22,0

Ta knjiga bi lahko bila Leonardov osebni priročnik, ki ga veliki mojster nikoli ni napisal. V njej je predstavljen revolucionaren pristop do učenja in ustvarjalnosti, ki od vas ne zahteva genialnosti, da bi lahko razmišljali kot geniji.

Postanite ustvarjalni kot Leonardo da Vinci - Sedem korakov do genialnosti; Michael J. Gelb

Človek poseduje skoraj neomejene možnosti za učenje in ustvarjalnost. S to knjigo lahko poiščete svoje skrite zmožnosti, izostrite čute in osvobodite svojo edinstveno naravo.

"Ljudje izkoriščamo le majhen del možganskih zmožnosti," trdi Michael J. Gelb...Avtor bralcem predstavi sedem vodil za razvoj genialnega razmišljanja. Pri tem se opira na Leonardove zapiske o risanju in izumih ter na njegova znamenita umetniška dela. Vodila - od nenasitno radovednega pristopa do življenja do pripravljenosti sprejeti neznano in paradoks - so zasnovana tako, da jih bralec lahko razvja sam, saj se mu nemudoma zazdijo zelo znana in neverjetno vzpodbudna.

V vsakem poglavju je tudi veliko različnih in zabavnih vaj z razlago, kako jih praktično uporabiti na delovnem mestu, doma in pri vsakdanjih opravilih.

Če boste sledili Leonardovim stopinjam, se boste naučili novih in bolj učinkovitih strategij, s katerimi vam bo uspelo premagovati vsakodnevne izzive, kot so:

*reševanje problemov,

*ustvarjalno razmišljanje

*uživanje v svetu, ki vas obdaja,

*doseganje ciljev in življenjskega ravnovesja

*skladnost med telesom in razumom

Mladi Leonardo je zapisal: "Želim delati čudeže." Z urjenjem vodil boste osvobodili svojo inteligenco in začutili dotik modrosti, ki je prepotovala stoletja, da bi vas lahko sedaj usmerila k spoznanju, kdo v resnici ste.

Nekaj o avtorju: Michael J. Gelb je priznan strokovnjak na področju ustvarjalnega mišljenja, pospešenega učenja in razvoja vodilnih kadrov.

V košarico

Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si