fbpx

Orodje

orodje_519823532
5 5 1 Product
Redna cena: 22,70 € Vaša cena: 21,00 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Phil Stutz in Barry Michels
Mehka vezava
239
Slovenski
14 x 22 cm

Spremenite probleme v pogum, samozavest in ustvarjalnost

Vsakdo se kdaj znajde na dnu, ali še globlje, v psihološki luknji, iz katere ne zna in ne zmore. Najbolj pogumni se odpravijo po pomoč, k psihologu, psihiatru, psihoterapevtu … morda le vzamejo v roke kakšno knjigo, ki obljublja razsvetljenje. Od vseh pa pričakujejo praktične napotke za spopadanje z življenjskimi stiskami. Čutijo, da premišljevanje o starih travmah, neskončno analiziranje okoliščin in spreminjanje prepričanja o preteklosti samo po sebi ne bo pripeljalo nikamor. Zavedajo se, da bi morali delovati drugače, a ne vedo, kako.

 

Phil Stutz in Barry Michels vam ponujata nekaj učinkovitih vrst orodja, da vam ne bo treba zgolj brskati po preteklosti in obračati stare travme. Saj sami dobro veste, kaj vam leži na duši, in zavedate se, da je sprememba mišljenja le prvi korak v boljšo prihodnost, ne pa dokončna rešitev težav, saj do sprememb pride le, ko delujemo drugače.

Predstavljajte si, da je ta knjiga lopata, s katero se boste začeli izkopavati iz psihološke luknje.

PHIL STUTZ je diplomiral na City College v New Yorku, naziv doktorja medicine pa je prejel na Univerzi New York. Delal je kot psihiater v zloglasnem zaporu Rikers Island, pozneje pa v zasebni ambulanti v New Yorku, ki jo je leta 1982 preselil v Los Angeles.

BARRY MICHELS ima diplomo s Harvarda, odvetniško licenco Kalifornijske univerze v Berkeleyju in magisterij socialnega delavca z Univerze Južne Kalifornije. Kot psihoterapevt ima zasebno prakso od leta 1986.

Morda bi vas zanimalo še

24,90 € Umetnikova pot
Julia Cameron
Rezultati 1 - 1 od 1
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si