fbpx

Pot k sreči

pot-k-sreci
4.75 5 8 Product
Redna cena: 17,90 € Vaša cena: 17,90 €
Čimbolj se poglabljamo v skrivnosti naše resnične biti, tem bolj raste v nas spoznanje, da je vse snovno le odblesk naših misli
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Martin Kojc
Mehka vezava
180
Slovenski

Ne bomo več iskali sreče s prisilo, zunaj nas, v snovnem svetu, temveč se bom o preko nas samih povezali s središčem vseh sil – z našo nad zavestjo.

Pot k sreči; Martin Kojc

Da bi prišli do dragocenega znanja, kako naj vajeti življenja prepustimo naši nad zavesti, moramo upoštevati avtorjeva preprosta in učinkovita navodila. Zatorej ne bomo več iskali sreče s prisilo, zunaj nas, v snovnem svetu, temveč se bom o preko nas samih povezali s središčem vseh sil – z našo nad zavestjo. Tako postanemo lastniki vsega tistega, kar potrebujemo v življenju.

"Čimbolj se poglabljamo v skrivnosti naše resnične biti, tem bolj raste v nas spoznanje, da je vse snovno le odblesk naših misli. Tako ne more, na primer, človek zaradi zunanjih okolnosti nikoli zboleti. Bolezensko stanje si ustvarimo le v naši duševnosti z domišljanjem, da smo bolni oziroma, da se imamo za bolne.

Ne spreglejte avtorjeve uspešnice Učbenik življenja!


Tudi ozdraveti ne moremo zaradi kakih zunanjih okolnosti, pa naj gre za zdravila, ali kaj podobnega. Če zbolimo, lahko ozdravimo spet takrat, ko si ponovno domišljamo, da smo spet zdravi. To smo vedno počeli, ne da bi se tega zavedali. Pri tem sploh ni pomembno, čemu naj bi se človek za svojo ozdravitev sploh zahvalil. Vse zunanje okolnosti, katerim pripisuje svojo ozdravitev ali pa zbolenje, nikoli niso vzrok ne za zdravje ne za bolezen."

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si