fbpx

E-knjiga Prva (čustvena) pomoč

E-knjiga Prva (čustvena) pomoč
5 5 1 Product
19,50 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Tina Puncer
E-knjiga
Slovenski

Energetsko zelo močna knjiga, ki bo prevetrila vaša prepričanja, znanje in dojemanje odnosov z drugimi ljudmi.

Avtorica o knjigi:

Obljubila sem vam, da bom pred svojim daljšim odhodom v tujino za vas pripravila posebno presenečenje:e-knjigo s tehnikami in metodami, ki jih osebno uporabljam in DELUJEJO, in ki jo boste lahko uporabljali kot priročnik, ko vam bo najbolj hudo.

In pripravljena je! :) Obljubljena e-knjiga z naslovom Prva (čustvena) pomoč, ki vam, kot že naslov sam pove, nudi prvo pomoč na čustvenem področju, ko se boste znašli v neprijetnih situacijah v partnerstvu, v službi, doma s starši, z otroci in podobno.

OPOZORILO: To je energetsko zelo močna knjiga, ki bo prevetrila vaša prepričanja, znanje in dojemanje odnosov z drugimi ljudmi. Dobili boste čisto nov vpogled v družinske in čustvene vzorce, ki jih živite. Pisanje je zelo direktno in bo lahko v vas vzbudilo močna čustva, zato – branje na lastno odgovornost! :)

V tej knjigi vam podajam svoje znanje in izkušnje, ki so rezultat večletnega raziskovanja čustev, odnosov in partnerstva. Vse, kar opisujem, so zame osebno najboljše tehnike in metode za čustveno samopomoč in za razumevanje najprej sebe in potem tudi drugih ljudi okoli nas. Ko uporabljamo to znanje iz knjige, naše življenje postane veliko bolj jasno in predvsem lažje, saj uspemo videti izza iluzij drame ega. Vse tehnike sem preizkusila osebno in jih še danes vsakodnevno uporabljam ter jih predajam svojim klientkam in klientom na soulwork seansah in delavnicah v Ljubljani.

Morda bi vas zanimalo še

15,50 € Ozdravite svoje srce
Louise L. Hay, David Kessler
13,95 € Tišina kot nasilje
Marjan Maj Čirič
Rezultati 1 - 2 od 2
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si