fbpx

Žena ima vedno prav

ena_ima_vedno_prav
5 5 1 Product
Redna cena: 22,90 € Vaša cena: 22,90 €
Pravilo št. 1 pravi, da ima žena vedno prav. Pravilo št. 2 pa se glasi: »Kadar misliš drugače, se drži prvega pravila!« :)
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Kamenko Kesar
Mehka vezava
215
Slovenski

Avtor knjižne uspešnice Mene ne bo noben jebo, Kamenko Kesar, se vrača z novo udarno knjigo Žena ima vedno prav, v kateri na 216 straneh razkriva najintimnejše moške resnice in zabavne razlike med moškimi in ženskami.

Žena ima vedno prav; Kamenko Kesar

O KNJIGI SO DEJALI: 

  • Noro dobra knjiga, danes dobila, prebrala in ja, od smeha boli trebuh. – Ditka Š., Facebook
  • Tudi jaz dobila danes. Za 25 let poroke. Bo pa ja dojel, da sem imela vedno prav. – Meta K., Facebook
  • Sem prebrala knjigo na en mah, se nasmejala, se kar našla v njej in ker je moj dragi poslušal smeh, jo bo še on prebral na mah. Super branje za sprostitev, Čestitke. – Majda M., Facebook
  • Včeraj jo dobila in danes imam za prebrati še par strani. Knjiga je fenomenalna!! Nekajkrat sem se nasmejala prav do solz! – Ksenija P., Facebook
  • Kamenko, hvala, in hvala za vse trenutke smeha in življenjskih lekcij, ki jih bom (ne)vede prejela ob branju. Vem, da jo bom večkrat prijela v roke. Ker sem žen(sk)a, vem, da imam prav. – Špela P.V., Facebook

RECENZIJA BUKLA:

Avtor te knjige, priznani marketinški strateg in direktor marketinške agencije, v sebi nosi številne darove, ki prihajajo na plan tudi v njegovem pisanju: nadvse je duhovit, zna se ponorčevati iz svojih napak, jezik mu teče kot namazan in predvsem je odličen opazovalec. Tudi navidezne vsakodnevne banalnosti, opisane na njegov zabaven način, postanejo tako zanimive, da bralec ob prebiranju njegove najnovejše knjige, v kateri igra glavno vlogo – kot zgovorno nakazuje že ime knjige – njegova žena, takoj začuti, da je Kesarjevo življenje razgibano na vso moč. In če se povrhu še malo poigramo z njegovim priimkom, lahko po prebranem sklepamo, da se zagotovo ne kesa, da se je že drugič poročil. Ob sebi ima namreč svojo ljubo Alenko oziroma svojo »najdražjo, srčico, plaho srnico, sonce moje galaksije«, kakor v knjigi ljubeče naziva svojo ženo. In tako z njo postane zabavno prav vse, tudi manj prijetni pripetljaji, kot sta denimo namišljena angina ali pa pomladno hujšanje.

Kesarjevo iskrivo, iskreno in humorno pisanje, začinjeno s domiselnim pretiravanjem, tako značilnim za kralja humoresk Ephraima Kishona, sicer tudi Kesarjevega najljubšega avtorja, je razdeljeno na tri vsebinsko enakovredne dele. Ti smiselno povezujejo in prepletajo tri njegova obdobja, začetek avtorjeve zveze z njegovo Alenko, kronanje ljubezni s poroko in življenje po njej. Kesar s svojimi zgodbami, ki jih sicer v obliki bloga redno objavlja na svoji spletni strani – na njej boste lahko tudi naročili knjigo –, podira klišejska prepričanja, da zvezo sčasoma preplavita rutina in zdolgočasenost, saj je njegovo pisanje navkljub vsem opisanim razlikam med moškimi in ženskami v resnici veličastna hvalnica (zakonskemu) življenju. In to je, če malo parafraziramo staro šaljivo modrost, uspešno menda (predvsem) takrat, kadar se v partnerski zvezi upoštevata glavni pravili. Pravilo št. 1 pravi, da ima žena vedno prav. Pravilo št. 2 pa se glasi: »Kadar misliš drugače, se drži prvega pravila!« :)

(Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 150)

V košarico

Kamenko Kesar je izjemno uspešen piarovec in marketingar, organizator dogodkov in ljubiteljski športnik. Nesojeni lutkar, nekdanji študent petih fakultet, pa tudi nekdanji radijec, izdelovalec štampiljk in grafični oblikovalec. Mariborčan, ki je prištopal v Ljubljano in se udomačil na Rakitni. Oče dveh otrok, fant medijsko znane simpatične plavolaske, zdaj direktorice njegovega podjetja. Priljubljeni bloger razmišlja o ljubezni, seksu, poslu, denarju, kuhanju in skrbi za družino … na način, ki nasmeji in gani do solz.

Morda bi vas zanimalo še

23,90 € Druga žena
Alenka Kesar
25,00 € Malo nora, malo zmešana
Eva Duša Hodnik
23,90 € Rabelj ljubezni
Irvin D. Yalom
15,90 € Paket romani (3 naslovi)
Različni avtorji
-20%22,00 €17,60 € Pot odličnega moškega
David Deida
24,00 € Ogledala
Vesna Milek
Rezultati 1 - 8 od 12
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si