fbpx

NAJvodila za NAJstarše – Temeljni vodnik v štirih delih

najvodila_za_stare
5 5 1 Product
Redna cena: 69,00 € Vaša cena: 69,00 €
Temeljno delo za vse, ki vzgajajo otroke ali imajo v kateri koli obliki stik z vzgojo
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Trda vezava
448
Slovenski
15cm x 21cm (4 zvezki)
Za svoje otroke bi naredila vse! - videoposnetek

Trenutno ne poznamo dela, ki bi vas na tak način vodilo po poti spoznavanja in razumevanja sebe.

NAJvodila za NAJstarše – Temeljni vodnik v štirih delih; Albert in Leonida Mrgole

TEMELJNI VODNIK je priročnik za učenje starševskih veščin, za starše otrok vseh starosti. Vemo, da ni receptov in ni navodil, vendar z NAJVODILI lahko postanete NAJ starši.

Temeljni vodnik je prva stopnja in začetek opreme, ki jo potrebujete na poti do NAJ staršev: zavedanje svojih vzorcev, zavedanje vsega, kar nosite v sebi kot spontano odzivanje na stresne situacije z otrokom. Vodnik po poti do razumevanja sebe in sprememb svojih vzorcev, s katerimi smo vsi opremljeni.

Od tod gre pot naprej k povečanju starševskega vpliva in umirjanju medsebojnih napetosti z otroki vseh starosti.

Ob nakupu knjige Naj vodila za NAJ starše, se lahko pridružite v zaprto skupino na Facebooku, kjer boste pri vašem delu  dobivali strokovno podporo avtorjev.

PREDSTAVITEV ŠTIRIH ZVEZKOV TEMELJNI VODNIK

Avtorja: Albert in Leonida Mrgole

Napisala sva novo zbirko priročnikov za starše z naslovom NAJvodila za NAJ starše. Prvi del v zbirki je namenjen staršem vseh otrok in nosi naslov Temeljni vodnik. V zbirki na povsem nov način vodita starše do zavedanja in praktične uporabe veščin, s katerimi bodo opremljeni za zavestno delovanje, kar je rdeča nit celotnega njunega delovanja in njunega posebnega pristopa, s katerim povsod, kjer se pojavita, žanjeta navdušene in hvaležne odzive staršev.

Vsi štirje zvezki Temeljnega vodnika sestavljajo med seboj povezano celoto, ki se zaporedno in smiselno povezuje med seboj.

Zvezki so namenjeni osebnemu delu, vanj lastnik/ lastnica zapisuje svoj proces osebnostne rasti, ki se dogaja s pomočjo vprašanj in nalog.

Vse naloge so sestavljene v dveh delih, za čas od rojstva do pubertete in posebej za čas najstništva.

S tem delom si omogočate vodeno delo na sebi, kakor ga doslej še ni bilo. Spoznali boste moč vpliva izkušenj, ki ste jih bili deležni ob svojem odraščanju in kako te izkušnje vplivajo na vaša ravnanja v vlogi staršev. Ta spoznanja so temelj zavedanja, iz katerega lahko sploh zavestno delujemo. Ne le v vlogi staršev, ampak kot ljudje v vseh odnosih.

To je resnično temeljno delo za vse, ki vzgajajo otroke ali imajo v kateri koli obliki stik z vzgojo, odraščajočimi in starši.

V košarico

leainalbertmrgole_1153432169.jpg

Lea in Albert Mrgole sva starša štirih otrok in v svojem poklicu se ukvarjava z odnosi v družinah, partnerskimi odnosi in odnosi v poslovnem svetu.

Vzgoja otrok v različnih razvojnih obdobjih naju je opremila z osebnimi izkušnjami, iz katerih črpava največ navdiha za delo in svetovanje. Izkušnje ob skupnih pogovorih vsak večer znova ovrednotiva in jih po delovnem dnevu dopolniva z novimi.

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si