fbpx

Mirnejše, lažje, srečnejše - Starševstvo

mirneje_laje_sreneje_starevstvo
5 5 1 Product
19,95 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Noël Janis Norton
Mehka vezava
435
Slovenski
21,5x14
Tanja Rojc

Pet strategij, s katerimi odpravimo vsakodnevne bitke in pripravimo otroke, da že prvič slišijo naša navodila

Mirnejše, lažje, srečnejše - Starševstvo; Noël Janis Norton

Verjetno ga ni roditelja, ki se v času odraščanja svojih otrok ni znašel pred vprašanji, kako naj bo kos vzgojnim izzivom, pa najsi gre za malčkove izpade trme ali pa za najstnikovo prekoračenje začrtanih mej. In v takšnih primerih še kako prav pridejo priročniki, kot sta tudi ta dva, ki zagotavljata dolgoročne uspehe, če se bomo le držali vseh opisanih napotkov avtorice, ki ima za seboj petinštirideset let izkušenj s področja vzgoje. 
Knjiga Starševstvo v petih strategijah prikazuje, kako zaustaviti neprimerno vedenje otrok, kako mladež prepričati, da naredi, kar smo ji naročili, kako zmanjšati upiranje ter slabo vedenje otrok in še marsikaj drugega. 
V knjigi Otroštvo pred zasloni pa se bodo odrasli bralci najprej zamislili nad številnimi pastmi, ki jih prinaša pretirana uporaba telefonov, tablic in gledanja televizije, kasneje v nadaljevanju pa spoznali, kako spremeniti uporabo tovrstnih naprav med otroki in kako ukoreniniti nove navade. 
Avtorica v obeh priročnikih bralca postopoma vodi od problema do rešitve, vmes pa ga spodbuja s primeri in uri s številnimi vajami, ki ga vodijo do zastavljenega cilja. Dragoceno branje za mirnejše in srečnejše življenje vseh družinskih članov!

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 13
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si