fbpx

Čarobni odnos

arobni_odnos_ovitek_3
4.875 5 8 Product
Redna cena: 17,00 € Vaša cena: 17,00 €
Razumeti sebe in imeti znanje, kako ukrotiti vihar v telesu, sta pogoja za ljubeče, čuteče odnose, zdravje in srečno življenje
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Jana Pristovšek
Mehka vezava
220
Slovenski
Intervju v reviji Jana

BREZPLAČNA POŠTNINA!

Razumeti sebe in imeti znanje, kako ukrotiti vihar v telesu, sta pogoja za ljubeče, čuteče odnose, zdravje in srečno življenje.

Čarobni odnos; Jana Pristovšek

Kaj vse se je zgodilo ljudem, ki so vzpostavili čarobni odnos:

- so zadovoljnejši in srečnejši,
- okrepilo se jim je zdravje in psihično so postali stabilnejši,
- izboljšali so se odnosi s partnerjem in otroci,
- samski so našli svojo sorodno dušo,
- v službi so napredovali ali so jim povišali plačo,
- realizirali so nekaj let stare načrte ...

Pred vami je knjiga, napisana v dveh poglavjih. V prvem opisujem dogajanje v vas in nakažem rešitve in razlage, ki so napisani v drugem delu. Morda bo na začetku težje razumljiva, nenavadna ali preprosto čudna. Ne ustavljajte se ob nerazumljenem, prepustite se. Do konca knjige boste razumeli.

Njen namen je, da začnete razumeti sebe, svoje delovanje, pomagala vam bo, da se ne boste več bali in sramovali sami sebe, da se boste sprejeli in postali ponosni nase. Namen knjige je sprožiti proces samospoznanja, ki ni nikoli končan in pri nobenem enak. Zato je tudi nemogoče opisati vse, je pa napisano dovolj, da boste vedeli, kje in kako začeti. Ne uči vas, kako postati arogantni, naduti ali egoistični, ampak kako preprosto postati vi. Takšni, kot ste, dobri, sposobni, ljubeči, uravnoteženi in umirjeni. Postali boste čarobni. Takšni ste že zdaj, samo morda tega še ne veste. Odkrijte in poiščite to čarobnost v sebi in lahko jo boste podarili drugim. Najlepše v življenju je podarjati čarobnost.

Na razumljiv način opisuje procese, ki se dogajajo v ljudeh. Stavek: »Razumsko mi je vse jasno, a si ne morem pomagati,« pove, da je globoko v človeku skrito »tisto«, kar določa način reagiranja in čutenja.

Razlaga notranje nezavedne procese in uči, kako jih obvladati. Neznanje povečuje strah. Rane preteklosti, poniževanja, zamere, boleči razhodi vplivajo na mišljenje, čutenje, reagiranje tukaj in zdaj. Na ta način se ustvarjajo nove bolečine, razvrednotenja in že tako slaba samopodoba je še slabša.

Ljudje slišijo, da se morajo imeti radi, a ne vedo, kako to storiti. Vedo, da ne reagirajo prav, a ne morejo reagirati drugače. Čutijo, da nekaj ni v redu v njihovem življenju, a ne vedo, kako naj to spremenijo. Vse bolj in bolj jih je strah in vse bolj in bolj so nemočni.

V prvem delu knjiga vodi do »tistega«, v drugem pa razloži, kako »tisto« odkriti, spremeniti, odvreči, zamenjati.

Znanje in razumevanje povečujeta moč. Ta knjiga daje moč. Razumeti sebe in imeti znanje, kako ukrotiti vihar v telesu, sta pogoja za ljubeče, čuteče odnose, zdravje in srečno življenje.

Z razlago, navodili in vajami vas vodi v harmonijo življenja, ki je splet hladnega razuma, topline srca in ljubezni duše.

 Jana Pristovšek, avtorica uspešnice 8 moških, zakaj pa ne?, tokrat piše o pomenu dobrega odnosa. Ljudje smo socialna bitja, in ko z ljud mi prihajamo v stik, z njimi razvijamo različne oblike odnosov. Energija nekega razmerja je lahko tako močna, da nam ni živeti brez nje, ali pa tako uničujoča, da iz njega pobegnemo zadnji trenutek pred popolnim sesutjem. V dobri zvezi se počutimo varni, zaželeni, ljubljeni, osebnostno napredujemo, si upamo tvegati in izražamo svoje želje, sanje, čustva in občutke. V slabi pa nazadujemo, kar postavlja vprašanje, zakaj v njej ostajamo. Zakaj dopuščamo, da nam nekdo dneve, tedne, mesece in leta znova in znova kaže, da zanj nismo pomembni, dopoveduje, da smo krivi, slabi, nehvaležni, nesposobni. Namesto da bi iz takega odnosa odšli, se trudimo dokazati, da nima prav. Zakaj zdravi, finančno stabilni, sposobni, inteligentni ljudje ostajajo v takšnih razmerjih? Prvi in najpomembnejši odnos je tisti s sabo. Začnite s tem, da se najprej spoznate.
Beti Hlebec, Bukla 138-139
© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno

V košarico


Jana Pristovšek

Jana Pristovšek

je odraščala na obrobju Ljubljane. Od nekdaj so jo zanimali ljudje; o čem razmišljajo, česa si želijo, po čem hrepenijo, kako sprejemajo sebe in doživljajo svet. Odločila se je za poklic medicinske sestre in trideset let je bila v stiku z ljudmi, ko so telesno in čustveno najbolj ranljivi. Spoznala je, da na življenje močno vplivajo tudi energije, ki niso zajete v sodobni znanosti. Z leti je dognala, kako predstaviti te energije na razumljiv način. Šele ko procese prepoznamo in razumemo nastane možnost, da neustrezne spremenimo.

Delovanja teh energij je prvič opisala v svoji prvi knjigi 8 moških – zakaj pa ne? Knjiga govori o osamljenosti, hrepenenju, želji po ljubezni, o vzrokih neustreznih partnerstev in svetuje praktične rešitve. Na individualnih tretmajih in delavnicah ljudem razloži, pokaže in ponudi hitre, preproste in učinkovite tehnike, s katerimi dvignejo nivo svoje življenjske energije. Frekvenca življenjske energije določa telesno zdravje, duševno počutje in vpliva na odnose z ljudmi.

Jano lahko poiščete na njeni Facebook ali spletni strani www.studio-heliantha.si, ji pišete na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na telefon +386 51 415 667.

Morda bi vas zanimalo še

18,00 € Popolna ljubezen (priročnik)
Lidija Bašič Jančar
24,00 € Iskanje srečnega razmerja
Bernarda Gradišnik, Branko Gradišnik
39,90 € Paket knjig Najina ljubezen in Zbogom soodvisnost
Dr. Harville Hendrix in Melody Beattie
Rezultati 1 - 8 od 30
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si