Duhovno partnerstvo

Duhovno partnerstvo
Redna cena: 24,00 € Vaša cena: 22,32 €

Specifikacija

Gary Zukav
Mehka vezava
320
Slovenski
14,0 x 22,0 cm

Ta knjiga govori o naših novih odnosih. Poraja se nov in presenetljiv svet, ki od vsakogar izmed nas zahteva, da odkriva vire naše ljubezni ter jih neguje in da odkriva notranje vire vsega, kar nam preprečuje ljubiti (strahove), ter jih ozdravi. Naša evolucija je ubrala novo pot in naši odnosi se na nepričakovane in dramatične načine spreminjajo.

Razvijamo se onstran meja svojih petih čutil in se srečujemo s širšimi izkušnjami sebe ter svojega sveta, ki poprej niso bile mogoče. Medtem ko je bilo naše zaznavanje nekoč omejeno na tisto, kar vidimo, slišimo, okusimo, česar se dotaknemo in kar vonjamo, smo zdaj vedno bolj zmožni dostopati do podatkov, ki jih ti čuti ne zmorejo zaznati. Omenjena razširjena zaznava za vedno spreminja naše izkušnje samega sebe, našega sveta in odnosov.

Naša evolucija nam v vsakem trenutku ponuja globoko izbiro. Lahko se pretvarjamo, da se naša življenja in svet ne spreminjajo, in se do drugih še naprej vedemo enako kot prej, ali pa lahko svoje odnose uporabimo za preobrazbo samega sebe v pristno močne, ljubeče posameznike.

V knjigi Duhovno partnerstvo avtor uspešnic Gary Zukav razodeva globoko novo dinamiko odnosov, ki nam omogoča doseči lasten polni potencial in ustvarjati pristno moč – izpolnjujoče in radostno življenje, ki nas vse nagovarja. Duhovna partnerstva niso namenjena zgolj poročenim parom, temveč lahko nastanejo kjer koli, kjer se dva ali več posameznikov odloči vstopiti v enakovreden odnos z namenom duhovnega razvoja.

Knjiga Duhovno partnerstvo, ki je polna nazornih zgledov in praktičnega vodstva, vključno s specifičnimi smernicami, nas opolnomoči in nam omogoča raziskovati lastna čustva, namere, izbire in intuicijo ter jih uporabiti za ustvarjanje globoke duhovne rasti. Svet se spreminja tako zunaj kot znotraj nas, Duhovno partnerstvo pa nam nudi zemljevid te spremembe.

»Ne glede na to, kako imenujete svojo pot, ta ni duhovna, če vaši odnosi ne postajajo vse bolj zavestni in ljubeči.«

Vaš E-mail: *
Vir prijave:

Name: *
Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.
S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: peter@zalozba-chiara.si

Želite knjige kupovati ceneje!

... in biti obveščeni o novostih in akcijskih ponudbah?!

Prijavite se v e-novičke založbe Chiara

S pridružitvijo 1x mesečno sodelujete v nagradnem žrebu za Bralno lučko USB.

Vaš E-mail:

x

© Založba Chiara. Vse pravice pridržane. izvedba ideArt