fbpx

Otrok od rojstva do šole

Otrok od rojstva do šole
4.75 5 4 Product
Redna cena: 62,50 € Vaša cena: 57,00 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Penelope Leach
Trda vezava
560
Slovenski
17,3 x 24 cm

Nepogrešljiv priročnik s praktičnimi nasveti in napotki, kako slediti vašemu otroku v zadovoljstvo vseh.

Svetovno priznana avtorica Penelope Leach v svoji knjigi ne govori le mamam in očetom, temveč vsem nam, ki skrbimo za otroke; in nam je zanje resnično mar.

Korak za korakom se podajamo v otrokov svet in odkrivamo znacilnosti njegovega razvoja, vedenja in custvovanja. Nenadoma nas presine, kako skrivnostno, pa vendarle preprosto bitje je otrok, ce ga le razumemo, poslusamo, obcutimo in imamo radi kot nekaj posebnega.

To ni knjiga receptov za rast najcudovitejsih otrok in najboljsih starsev - knjiga pripoveduje o vsakdanjem zivljenju, o vsakdanjih otrocih in o vsakdanjih starsih. V njej se joce, smeji in igra. Poslusa, razume in ljubi – obupuje in zmajuje z glavo, pod crto teh spoznanja pa postane jasno, kako dragocen dar je otrok.

Na svetu smo zato, da se ucimo, rastemo in uzivamo v dneh, ki so nam podarjeni. Namige za tiste prave poti in srcne smeri boste prejeli tudi med vrsticami v tej knjigi.

"Otrok od rojstva do šole je ena tistih knjig, ki so napisane za vedno. Vzgojne in strokovne metode se spreminjajo, toda ta knjiga jih prerašča, ker je v njej nekaj več. V njej je človečnost. To pa je prav gotovo tisto, kar vsi iz dneva v dan bolj potrebujemo. Od nas je odvisno, koliko napisanih spoznanj bomo prenesli v naša življenja. V dobro naših otrok in vseh nas si želim, da bi bilo tega čim več." - Damjana šmid, profesorica socialne pedagogike ...

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 4 od 4
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si