fbpx

Enačba za ljubezen

Enačba za ljubezen
2.5 5 4 Product
Redna cena: 17,00 € Vaša cena: 15,81 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Zatteja Helen
Mehka vezava
223
Slovenski

Vsi ljudje si v svojem življenju želijo ljubezni, nežnosti in izpolnjujoče spolnosti.Ljudje hrepenijo po intimnosti in po tem, da ljubijo ter so ljubljeni. Ljubezen, to prijetno čustvo, ki preplavi človeka, doživljajo eni manj, drugi bolj silovito. Marsikomu je prav čas, ko je pil iz te opojne čaše, najbolj izpolnil življenje.

Enačba za ljubezen–ljubezenski vodnik zanj/zanjo, avtorice Zatteje Helen, je knjiga, ki vam bo razkrila, kako lahko s preprostimi tehnikami in z metodami reprogramirate svoj um ter pričnete privabljati ljubezen v svoje življenje in s tem ljubljeno osebo, po kateri hrepeni vaše srce.

V knjigi Enačba za ljubezen je opisano, zakaj moški razmišljajo drugače od žensk, kako izbirajo in ocenjujejo ženske svoje moške in kako moški izbirajo svoje ženske. S pomočjo enačb za ljubezen, zapisanih v knjigi Enačba za ljubezen, si boste lahko izračunali ujemanje med vami in ljubljeno osebo. V knjigi vam avtorica razkriva svet ljubezni, romantike, erotike, strasti, spolnosti, fantazij in ljubosumja ter posebne metode za izračun prisotnosti le-teh pri posameznih osebah.

Ko boste knjigo prebrali, bo odločitev vaša. Ali boste še naprej živeli v osamljenosti ali pa se boste s pomočjo knjige usmerili v privabljanje ljubezni in s tem v vaše življenje po načelu Zakona privlačnosti pritegnili svojo dušo dvojčico, ki vas bo osrečila in izpolnjevala na vseh področjih vašega življenja?

Morda bi vas zanimalo še

15,80 € Rojeni za ljubezen
Leo F. Buscaglia
23,90 € Najina ljubezen
Dr. Harville Hendrix
24,95 € Solo v dvoje
Izidor Gašperlin
Rezultati 1 - 3 od 3
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si