fbpx

Budizem za matere

Budizem za matere
5 5 1 Product
Redna cena: 22,00 € Vaša cena: 20,46 €
Kako skrbeti zase in za svoje otroke
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Saran Napthali
Mehka vezava
204
Slovenski
15 x 23 cm

Budizem za matere; Sarah Napthali

Kako skrbeti zase in za svoje otroke

Budizem za matere je knjiga o zavestnem starševstvu. Ne govori o negi otrok, marveč svetuje materam, kako naj se spopadajo z vsakodnevnimi izzivi materinstva in si vzamejo čas tudi za globlje razmišljanje o sebi in življenju.

Budizem za matere ni starševski priročnik, ampak knjiga za matere. Predstavlja nekaj budističnih praks, ki vodijo na pot do vnovične povezave z notranjim jazom, globlje umirjenosti in sreče. Življenje mater je nekakšno izhodišče: opisuje namreč, s katerimi težavami se spopadajo, kako jim lahko pomagajo budistični nauki in kako dobrodejna je budna pozornost za matere in otroke. Dotika se tudi vpliva materinstva na odnose s partnerjem, prijatelji in sorodniki, pa tudi s seboj.

snO AVTORJU

Sarah Napthali je mlada mati dveh šoloobveznih dečkov, budistka in sodelavka več avstralskih revij. Pred rojstvom sinov je učila angleščino kot drugi jezik in svetovala korporacijam, nato pa se je posvetila pisanju. Napisala je sedem knjig o budizmu in materinstvu, ki niso zgolj vodniki za uvajanje budizma v vsakodnevno življenje, saj v njih raziskuje starševstvo in svetuje, kako biti z otroki, se jih veseliti in razvijati ob njih.

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si