vzgoja in uenje

Vzgoja in učenje z manj stresa

Gaber Marolt
Vsem, ki vzgajate otroke...da bodo zrasli v samostojne, razgledane, odgovorne, radovedne in ljubeče ljudi.
PPC: 25,00 € Vaša cena: 25,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Gaber Marolt
Mehka vezava
Slovenski
Koda 9789619588505k
Oceni
4.55556 5 9 Product

Knjiga se dotika tako vzgojnih vprašanj kot tudi poučevanja in je obvezno branje če ste starš malčkov, starš najstnikov in tudi, če ste pedagog ali vzgojitelj.

Vzgoja in učenje z manj stresa; Gaber Marolt

Odlična knjiga o vzgoji in učenju in prvenec Gabra Marolta, trenerja trenerjev oziroma NLP Master Trainerja, ki je svoje skoraj dvajsetletne izkušnje iz vzgoje, predavanj, delavnic in delovanj na vzgojnem in pedagoškem področju zbral v uporaben in zanimiv tekst, ki vas bo nedvomno opremil z res širokim naborom nasvetov in prijemov, ki bodo olajšala vaš vsakdan z otroki in v njihovo in vaše življenje vnesla več veselja, sreče in nenazadnje tudi časa za tiste stvari, ki jih radi počnete.

V knjigi boste:

✓ našli rešitve za vsakodnevne vzgojne izzive

✓ s nasveti in prakso boste krepili vaše in otrokove kompetence

✓ uživali ob prebiranju zgodb, idej in nasvetov

✓ spoznali kaj lahko naredite še boljše za srečen odnos z vašimi otroki

✓ spoznali nevrolingvistično programiranje (NLP) s praktičnega vidika

»Gaber v knjigi ponudi družinske zgodbe, ki so razumljive, realne, osebne, tako, da se lahko vsak od bralcev-staršev prepozna v njih. Poleg tega pa v besedilo spretno vpleta tudi zgodbe staršev -udeležencev njegovih izobraževanj. Knjiga tako razkriva vsakodnevne vzgojne izzive, vabi starše k njihovem razreševanju ali spreminjanju pogleda, zornega kota ter spodbuja k uporabi različnih metod in tehnik NLP-ja

Tanja Černe, prof. defektologije, NLP master coach, NLP trener, NLP praktik hipnoze

V košarico

gaber-marolt-400x400.jpg

Gaber Marolt je karizmatični trener NLPja (nevrolingvistično programiranje). Je ustanovitelj NLP Centra, ki deluje v Ljubljani in Mariboru, občasno pa izvaja delavnice tudi v Kranju, Celju in Izoli, ustanovitelj portala za starše in pedagoške delavce kulstarsi.si in programski direktor Mednarodne in coaching conference.

V NLP nosi najvišji naziv NLP Master Trainer, oziroma trener trenerjev. Naziv je pridobil v angleškem Bingleyu na enem najzahtevnejših treningov, ki so ga vodili ustanovitelj in mednarodni direktor INLPTA - Wyatt Wodsmall, Reb Veale in Henry Liddiard. Predava na vseh stopnjah NLPja, NLP Praktik in Diploma, NLP Mojster Praktik, NLP trener, NLP Coach in NLP Master Coach. Prav tako vodi specializirane NLP programe za vodje, prodajalce, pedagoge, športnike in druge poklice.

Je avtor več publikacij, tudi angleške publikacije »Changing metaprograms in children« s področja NLP v vzgoji in poučevanju. Kot oče štirih otrok z dolgoletnimi izkušnjami z delavnic v vzgoji in izobraževanju ter pri upravljanju šolskih javnih zavodov je odličen vir znanja in izkušenj, ki jih praktično povezuje z najmodernejšimi dognanji nevrologije in NLPja ter jih predaja tako staršem kot tudi raznovrstnim pedagogom. Vsebine predava v šolah in vrtcih in je tudi avtor več najbolj popularnih webinarjev za starše in pedagoge ta hip; le te si je do sedaj ogledalo več kot 7000 zadovoljnih staršev in pedagoških delavcev.

Je iskriv predavatelj, ki v svoja izvajanja vključuje praktične primere s svojih bogatih izkušenj z različnih področij. Svojo motivacijo prenaša na slušatelje, ki nova znanja lahko takoj preizkusijo v praksi v vsakodnevnem delovanju.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si