fbpx

Izčrpani starši, izčrpani otroci

izcrpani_starsi_izcrpani_otroci
Novo
5 5 5 Product
Redna cena: 18,00 € Vaša cena: 18,00 €
Primanjkljaj energije se običajno začne najprej odražati na človekovem počutju, odnosih ter zdravju.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Lea Betnik
Mehka vezava
108
Slovenski

Zelo pogosto je vzrok različnih nesoglasij in izzivov v družini prav v tem, da so starši izčrpani, da nimajo dovolj prizemljene, umirjene energije, da bi bili potrpežljivi, dosledni, vztrajni in hkrati ljubeči.

Izčrpani starši, izčrpani otroci; Lea Beznik

Veliki problemi sodobnih staršev so pomanjkanje energije, izčrpanost, pomanjkanje časa, napetost ter negativno razmišljanje.  Seveda pa pomanjkanje energije ključno vpliva tudi na kvaliteto partnerskega odnosa.

V knjigi je na poljuden način predstavljen pomen energije pri reševanju stisk in izzivov, s katerimi se srečujejo starši pri vzgoji in odnosih ter otroci in mladostniki pri odraščanju. S knjigo želimo osvetliti, kako pomembna je prizemljena in umirjena energija v vsakodnevnem življenju in delovanju, ter prikazati pomen ustrezne energije, psihične moči in volje za vzgojo in čudovite odnose.

Energetsko izčrpan starš:

 • je pogosto utrujen
 • ne more kontrolirati svojih čustev in reakcij (se pretirano razburi, se hitro razjoče, je obupan, grozi, na otrokove ali partnerjeve reakcije se odzove zelo burno)
 • pogosto kriči, grozi in se jezi, čeprav v teoriji ve kako bi lahko postopal drugače
 • ne more biti potrpežljiv, hitro »pade ven«
 • je pogosto napet, pod stresom
 • nima volje in moči za pogovor in igro z otrokom
 • čuti, da je z otrokom ali partnerjem vedno bolj odtujen

Preverite uspešnico zakoncev Mrgole - Izštekani najstniki in starši, ki štekajo!

Energetsko izčrpan otrok ali mladostnik:

 • Otrok, ki je izčrpan ima lahko različne alergije ali je pogosto bolan oz slab imunski sistem.
 • Ima telesne znake, za katere ne moremo najti jasnega vzroka (bolečine v trebuhu, vročina, glavobol, vrtoglavica, težave s prebavo)
 • Otrok se pogosto rani in poškoduje (udarci, zlomi, zvini) ali ima težave z zobmi
 • Izčrpan otrok ima težave s kontrolo čustev, je jezen, celo agresiven, jokav ali prestrašen (ekstravertno izraža stisko).

V košarico

Lea Beznik je psihologinja, ki vodi center Platea, v katerem nudi podporo otrokom in mladostnikom pri premagovanju vedenjskih, čustvenih, psihosocialnih ter učnih izzivov. Skupaj s starši skuša reševati različne stiske povezane z družino in partnerstvom  ter z njimi   išče odgovore na vzgojna vprašanja.

Na podlagi izobraževanj, dolgoletnega dela, primerov iz samostojne prakse ter uporabe različnih terapevtskih pristopov pri delu s posamezniki, je sooblikovala integralno metodo, ki vključuje in združuje tiste terapevtske tehnike, ki najhitreje in najuspešneje ter čim manj invazivno pripeljejo do razreševanja stisk in izzivov pri vsakem posameznem klientu. Gre kombinacijo psihološkega razgovora, svetovanja in terapevtskih pristopov ter podporo s pomočjo energetskih tehnik.

Njena iskrena želja in vodilo pri iskanju učinkovitih metod in načinov dela je, da bi bila vsaka družina na energetskem, psihološkem področju ter na področju vzgoje ter ohranjanja odnosov čim bolj samostojna in neodvisna.

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si