fbpx

Druga žena

druga-zena
5 5 1 Product
Redna cena: 32,00 € Vaša cena: 29,00 €
Knjiga sodi v žanr komične drame
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Kerry Fisher
Mehka vezava
Slovenski

Larino življenje je na videz popolno. Čudovit, do ušes zaljubljeni mož Massimo, prikupen sin Sandro in popoln dom. Lara ve nekaj o Massimu. Nekaj, česar ne more nikomur povedati, sicer bo vse, za kar je Massimo garal uničeno: njegovo delo, njun ugled, njun sin. Zaradi te skrivnosti je Lara ujetnica svojega zakona.

Druga žena; Kerry Fisher

Maggie je poročena z Massimovim bratom Nicom in živi z njim in njegovo težavno hčerko ter s svojim sinom. Pozna vse Nicove temne skrivnosti, tako vsaj misli. Nekega dne na podstrešju odkrije pismo, ki razkriva presenetljivo skrivnost o Nicovi prvi ženi Caitlin. Ali bo Maggie razčistila s preteklostjo ali pa bo molčala, da bi zaščitila ljudi, ki jih ima rada?

V britanskem Brightonu v treh hišah druga ob drugi prebivajo družine Farinelli. Anna v italijanskem slogu matriarhinje nadzoruje in se vpleta v dogajanje v družinah svojih dveh sinov Massima in Nica. V sodobnem jeziku bi vsako od družin imenovali disfunkcionalna. Nicova krasna in popolna žena Caitlin je umrla pred dvema letoma, in ko se Nico ponovno poroči s preprosto, a prisrčno Maggie, ki v zakon pripelje še sina Sama in mamo Beryl, se pričnejo bitke med njegovo najstniško hčerko Francesco in novo ženo. V hiši brata Massima pa vlada napeto vzdušje zaradi njegovega večnega, patološkega nezadovoljstva z ženo Laro in sinom Sandrom; oba se neizmerno bojita njegove okrutnosti in nasilja. Anna, glava družine, priliva olje na ogenj in neti prepire, ljubosumje, nezaupanje, sovraštvo. Zgodbo izmenično pripovedujeta Maggie in Lara, ki sta pravzaprav obe »drugi ženi«. Knjiga sodi v žanr komične drame: šaljiva in humorna je po Maggiejini zaslugi, srhljiva in nepredvidljiva pa po Larini. Konec je presenetljiv, a ni prežet z grozo; odlikuje ga globok izdih olajšanja, ker se vse konča, kot je treba.

Sonja Juvan, Bukla 147

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

-50%26,90 €13,45 € Oona & Salinger
Frederic Beigbeder
24,90 € Kot je bila - prva dama Melania Trump
Igor Omerza, Nino Mihalek
-70%17,00 €5,10 € Očim in pankrt
Aleksandra Hampamer
24,00 € Ogledala
Vesna Milek
Rezultati 1 - 7 od 7
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si