Paket knjig Toplo priporočam in Sonce in dež (Ana Roš)

paket_toplo_priporoam_in_sonce_in_de
5 5 1 Product
Redna cena: 78,00 € Vaša cena: 67,90 €
Knjiga najboljše kuharske mojstrice sveta in knjiga receptov ljubljanske Bazilike, dobitnice nagrade za najboljšo slovensko kuharico v paketu po znižani ceni
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Ana Roš, Darja Končarevič
Trda vezava
560
Slovenski

Paket uspešnic priznanih kuharskih mojstric po znižani ceni + brezplačna poštnina! Vaš prihranek 10,50€.

Paket knjig Toplo priporočam in Sonce in dež; Ana Roš, Darja Končarevič

Osebna knjiga najboljše kuharske mojstrice sveta in knjiga receptov ljubljanske Bazilike, dobitnice nagrade za najboljšo slovensko kuharico!

Paket vsebuje knjigi:

Toplo priporočam; Darja Končarevič 

V prvi knjigi ljubljanske Bazilike boste na 304 straneh našli 79 finih receptov in sočnih fotografij. Toplo priporočam je povabilo k enostavni, malo drugačni kuhinji. Takšni, kot jo postrežejo v Baziliki in kot jo jedo pri Darji doma. Tukaj so jutranji mufini, granole pa celodnevne uspešnice, kot so slastne pite in dobrodejne župce, ter druge odlične ideje za lahkotno kosilo ali spontano večerjo s prijatelji.

Sonce in dež; Ana Roš

Osebna knjiga najboljše kuharske mojstrice sveta. Ob vznožju gora, pod katerimi teče turkizna Soča, polna postrvi, stoji restavracija Hiša Franko, ki je svetovno pozornost vzbudila po zaslugi chefinje Ane Roš, najboljše svetovne kuharske mojstrice ter ene najvplivnejših in navdihujočih talentov globalne kulinarične scene.

V košarico

Ana Roš (1972) je svetovno priznana chefinja iz Hiše Franko, prejemnica dveh Michelinovih zvezdic, rojena v Šempetru pri Gorici mami novinarki in očetu zdravniku, mama, partnerka, kuharica samouk, ambasadorka Slovenije, popotnica in upornica.

Darjo Končarevič, srce družinskega podjetja Bazilika, so nabiranje izkušenj pri pogosto skupinski kuhi za domače in goste ter odzivi uživalcev njenih malic, kosil in večerij sčasoma pripeljali do spoznanja, da potrebuje zapise receptov, za katere si želi, da ne bi šli v pozabo. Okroglih 100 – za pite, župce in sladkarije, nekaj iz družinske zakladnice, nekaj z vsakdanjih jedilnikov v Baziliki in nekaj iz svoje domače kuhinje – jih je izbrala in dve leti pripravljala za knjigo s toplim priporočilom že kar v naslovu.

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si