fbpx

Matejina veganska kuhinja 1

Matejina veganska kuhinja 1
5 5 1 Product
Redna cena: 34,99 € Vaša cena: 29,90 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Mateja Dereani
Trda vezava
115
Slovenski
21,5 x 27,5 cm

Kako okusno in zdravo skuhati in speči brez mesa, mleka, jajc, rafiniranih maščob, razhudnikov in sladkorja

Ta knjiga govori o dobri hrani. Z njo postane neveden kuhar moder. Rad bi vas naučil umetnosti kuhanja. Kdor je ne razume, naj si ogleda to knjigo. Tisti, ki si bo ta znanja zelo skrbno zapomnil, bo znal pripraviti čudovito hrano iz mnogih malih stvari. Vse to vas nauči ta knjiga! Kajti uči tako o velikih kot o malih obrokih, kako jih med seboj kombinirati in kako poskrbeti, da iz neznatnih drobcev nastane veličasten obrok. To knjigo bi morali vzeti v roke in se ne sramovati, če česa ne znate. Tako hitro postanete pametnejši človek, ki se želi učiti, kako kuhati. Zato si morate to knjigo dobro zapomniti.

Kdor je ne razume umetnosti kuhanja, naj si ogleda to knjigo. Tisti, ki si bo ta znanja zelo skrbno zapomnil, bo znal pripraviti čudovito hrano iz mnogih malih stvari. Vse to vas nauči ta knjiga! Kajti uči tako o velikih kot o malih obrokih, kako jih med seboj kombinirati in kako poskrbeti, da iz neznatnih drobcev nastane veličasten obrok.

To knjigo bi morali vzeti v roke in se ne sramovati, če česa ne znate. Tako hitro postanete pametnejši človek, ki se želi učiti, kako kuhati. Zato si morate to knjigo dobro zapomniti.

"Pred dvajsetimi leti, ko mi je začelo primanjkovati energije za številne dejavnosti, s katerimi sem se takrat ukvarjala, sem se odločila spremeniti svoj način prehranjevanja. Najprej sem postala vegetarijanka, a sem imela še vedno zelo hude težave z želodcem. Ko sem preskusila biovegansko prehrano, mi je telo "odgovorilo", da je ta prava zanj. Ob drugačni hrani sem imela tudi veliko več energije, zato sem vztrajala. Zdaj se počutim izvrstno, pretekla sem že dva maratona, z zdravjem nimam prav nobenih težav." (Mateja Tea Dereani)

"Predstavljeni priročnik je pri nas prvi in edini, ki temeljito predstavi vegansko prehrano. Poudarek je seveda na receptih, vendar kuharica daje bralcu na voljo tudi celostni pregled veganske filozofije. Izdaten del knjige je namenjen izboru sestavin, razlagam prednosti in slabosti posameznih jedi, dodatkov, kuharskih pripomočkov in načel." (Slovenske novice, 15. julij 2005; avtor F.V.)

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 17
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si