fbpx

Zguba dnevnik - Paket 1

zguba
4.66667 5 3 Product
Redna cena: 30,00 € Vaša cena: 27,90 €
Komplet stripovskih uspešnic po znižani ceni + gratis revija o stripih Graffit!

Specifikacija

Rachel Renée Russell
Mehka vezava
874
Slovenski
Simonca Cesar

Komplet stripovskih uspešnic po znižani ceni + gratis revija o stripih Graffit!

Zguba dnevnik - Paket 1; Rachel Renée Russell

 

Paket vsebuje naslove; 

Zguba dnevnik: Zgodbe iz ne preveč pravljičnega življenja:

Knjiga je bila 42 tednov na lestvici uspešnic New York Timesa, je dobitnica nagrade Children’s Choice Book za leto 2010. 
Serija je prevedena v 28 jezikov, prodajajo jo v 32 državah sveta. Knjiga je zabavno branje, ki bo zabavalo vnete bralce in prepričalo ne preveč navdušene bralce. 

S pomočjo humorja se dotika pomembnih tem in spodbuja razmislek o vedenju in prioritetah. 
Obenem knjiga ponuja veliko snovi za (družinske) pogovore in razmislek o družbeni (ne)prilagodljivosti, (ne)sprejemljivosti,(ne)sprejetosti, pripadnosti in izključevanju; pogovore o moralnosti, o moralnih dilemah in 'bullyingu'.

 

Zguba dnevnik: zgodbe ne - preveč priljubljene žurerke:

2. knjiga iz serije Zguba.


Nikki je še vedno enaka zguba. Tokrat ima opravka s svojima prijateljicama, Brandonom – svojo skrivno ljubeznijo – in MacKenzie, sosedo pri omaricah in najbolj priljubljenim dekletom na šoli, ki SOVRAŽI Nikki. 

Tokratna MacKenziejina spletka spravi Nikki in njene štiri prijatelje v velike težave, kajti organizirati morajo ples za noč čarovnic za VSO šolo.
 
Pa to še sploh ni vse! Morda je precenila svoje moči, ko si je naložila tri dolžnosti v isti noči. Ji bo uspelo? Ali se bodo uresničili njeni najhujši strahovi in bo postala največja ZGUBA na vsej šoli? 

Uspešnica med mladimi v (do danes) 16 državah!

 

Zguba dnevnik: zgodbe ne preveč nadarjene zvezdice:

3. knjiga iz serije Zguba.

Serija Zguba je prejemnica nagrade Children's Choice Book Award, kandidatk za nagrado Nickelodeon Kid's Choice Award 2011, prevedena je v 28 jezikov, prodajajo jo v 32 državah; v ZDA je bilo prodanih 5.5 milijonov izvodov. 

V svojem stilu Nikki krmari preko čeri ne preveč priljubljene učenke dragi zasebni na šoli WCD. Kot vedno, ji tudi tokrat življenje greni MacKenzie, ki ne more prenesti, da je dekle, ki prihaja iz revne družine, lahko v čemerkoli boljše od nje. 

Tokrat se vse vrti okrog Bitke talentov in zmage na njej, kajti Nikki, ki še vedno ni ugotovila, da je iskrenost do prijateljev zelo pomembna, se je ponovno zapletla v težave, ki jih lahko reši le z zmago na tekmovanju. Seveda ji ob strani neutrudno stojita ob strani najboljši prijateljici Chloe in Zoey ter njena simpatija Brandon, ki se vedno znova pojavi kot princ na belem konju.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 12
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si