fbpx

Ženske v hormonskem ravnovesju

zenske-v-hormonskem-ravnovesju
5 5 1 Product
Redna cena: 19,90 € Vaša cena: 19,90 €
Čar knjigi daje poglavje s pripovedmi žensk, katerim je dr. Sanja Toljan na novo odprla življenje.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Sanja Toljan
Mehka vezava
255
Slovenski
Niki Neubauer

Tako bolniki kot zdravniki smo naučeni, da gledamo izvide, ne opazujemo pa sebe oziroma človeka.

Ženske v hormonskem ravnovesju; Sanja Toljan

»V to knjigo sem prelila vse svoje znanje in dolgoletne izkušnje pri delu s pacienti, uporabniki hormonske terapije, zato ta knjiga slavi predvsem hormone …« je v knjigi zapisala avtorica, ki pojasnjuje vlogo bioidentičnih hormonov pri jajčnikih, maternici, prsih, celem telesu, telesni dejavnosti, spolni sli in ženski erotični anatomiji, plodnosti, predmenopavzi, postmenopavzi …

To spoznanje je zagrebški zdravnici narekovalo, da je začela sama iskati svoje zdravje po za zdravnika nevsakdanjih poteh. In na tej, predvsem za zdravnika zaviti poti je našla bioidentične hormone. Z njimi je spremenila sebe in nekaj tisoč ljudi – da živijo srečno, brez najrazličnejših težav, brez bolečin … Med ljudmi, ki jim je pomagala na novo zaživeti, je tudi na stotine Slovenk in Slovencev.

Kot predstavnica medicine, ki temelji na znanstvenih dokazih, pomaga ljudem uravnotežiti hormonski orkester predvsem v tistih najizzivalnejših in, lahko bi rekli, kritičnih obdobjih prehoda iz enega življenjskega obdobja v drugega. Knjiga je odličen kažipot skozi življenje; pomaga, da brez težav pridete skozi vse pasti hormonskih poti.

Knjiga je, čeprav jo je napisala zdravnica, napisana v prijetnem vsakdanjem jeziku, da je razumljiva vsakomur. Čar ji daje poglavje s pripovedmi žensk, katerim je dr. Sanja Toljan na novo odprla življenje.

V košarico

sanja-tuljan-719x1024.jpg

Sanja Toljan je doktor medicine specializirana za antiaging in hormonsko zdravljenje, s holističnim pristopom, Sanja Tuljanpreventivo in kurativo. Svoj študij antiaging medicine je nadgradila pri največji svetovni eminenci dr. Hertoghu v Bruslju.
O svojih bogatih izkušnjah s pacienti predava na številnih simpozijih, napisala pa je tudi knjigo : Čudežna moč hormonov.
Trenutno je vodilna zdravnica v svoji panogi v tem delu Evrope.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si