fbpx

Ženske v hormonskem ravnovesju

zenske-v-hormonskem-ravnovesju
Novo
5 5 1 Product
Redna cena: 19,90 € Vaša cena: 19,90 €
Čar knjigi daje poglavje s pripovedmi žensk, katerim je dr. Sanja Toljan na novo odprla življenje.

Specifikacija

Sanja Toljan
Mehka vezava
255
Slovenski
Niki Neubauer

Tako bolniki kot zdravniki smo naučeni, da gledamo izvide, ne opazujemo pa sebe oziroma človeka.

Ženske v hormonskem ravnovesju; Sanja Toljan

»V to knjigo sem prelila vse svoje znanje in dolgoletne izkušnje pri delu s pacienti, uporabniki hormonske terapije, zato ta knjiga slavi predvsem hormone …« je v knjigi zapisala avtorica, ki pojasnjuje vlogo bioidentičnih hormonov pri jajčnikih, maternici, prsih, celem telesu, telesni dejavnosti, spolni sli in ženski erotični anatomiji, plodnosti, predmenopavzi, postmenopavzi …

To spoznanje je zagrebški zdravnici narekovalo, da je začela sama iskati svoje zdravje po za zdravnika nevsakdanjih poteh. In na tej, predvsem za zdravnika zaviti poti je našla bioidentične hormone. Z njimi je spremenila sebe in nekaj tisoč ljudi – da živijo srečno, brez najrazličnejših težav, brez bolečin … Med ljudmi, ki jim je pomagala na novo zaživeti, je tudi na stotine Slovenk in Slovencev.

Kot predstavnica medicine, ki temelji na znanstvenih dokazih, pomaga ljudem uravnotežiti hormonski orkester predvsem v tistih najizzivalnejših in, lahko bi rekli, kritičnih obdobjih prehoda iz enega življenjskega obdobja v drugega. Knjiga je odličen kažipot skozi življenje; pomaga, da brez težav pridete skozi vse pasti hormonskih poti.

Knjiga je, čeprav jo je napisala zdravnica, napisana v prijetnem vsakdanjem jeziku, da je razumljiva vsakomur. Čar ji daje poglavje s pripovedmi žensk, katerim je dr. Sanja Toljan na novo odprla življenje.

V košarico

sanja-tuljan-719x1024.jpg

Sanja Toljan je doktor medicine specializirana za antiaging in hormonsko zdravljenje, s holističnim pristopom, Sanja Tuljanpreventivo in kurativo. Svoj študij antiaging medicine je nadgradila pri največji svetovni eminenci dr. Hertoghu v Bruslju.
O svojih bogatih izkušnjah s pacienti predava na številnih simpozijih, napisala pa je tudi knjigo : Čudežna moč hormonov.
Trenutno je vodilna zdravnica v svoji panogi v tem delu Evrope.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

Name: *
Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.
S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si

EU skladi

Opis operacije (PDF)