fbpx

Anastasija

Anastasija
5 5 7 Product
Redna cena: 23,90 € Vaša cena: 22,70 €
Anastasija je osvojila Rusijo in sedaj osvaja svet
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Vladimir Megre
Trda vezava
200
Slovenski
13,3x20,6

I. knjiga ANASTASIJA, Zbirka Zveneče cedre Rusije

Anastasija; Vladimir Megre

Anastasija je osvojila Rusijo in sedaj osvaja svet. Mlada puščavnica se je odločila razodeti tisočletja staro modrost svojih prednikov iz tajge in jo ponuditi svetu. Njeno sporočilo je izredno preprosto, pa vendar vzvišeno, čisto in nabito z dobroto. Že pri milijonih bralcev je prebudila iskro nečesa posebnega, jih navdala z upanjem in voljo do življenja. Vrnila je smisel tistim, ki so ga izgubili, in ga okrepila v tistih, ki so ga že imeli.

Nara Petrovič iz predgovora: Zdaj je bralcem končno na voljo prenovljena in izbrušena različica legendarne prve knjige Anastasija. Prepričan sem, da bo očarala tako stare kot nove bralce in da bo prinesla novi zagon vsem pionirjem, ki se trudijo oblikovati možnost zdravega, čistega in resnično sonaravnega bivalnega okolja za prebivalce Slovenije – ne le za ljudi, ampak tudi za rastline in živali.

Vedno se srečujemo z vprašanjem: Kje začeti? Nikjer drugje kot tukaj in zdaj. Rodovne vasi so v prvivrsti skupnosti, zato se je že zdaj vredno učiti sožitja, zdrave komunikacije, sodelovanja, prilagajanja, nesebičnosti. Če se naučimo ekoloških odnosov, bomo lahko zametke ekološkega, rodovnega naselja začeli graditi celo v bloku sredi mesta. Ko se bomo bodisi v mestu ali na vasi naučili sobivati z ljudmi, nas bo narava vse skupaj veselo sprejela k sebi in nam pomagala graditi raj na zemlji, o kakršnem govori Anastasija. Začetki so vedno najtežji, ampak tudi najslajši. Učenje se začenja preprosto:

le poklekniti moramo pred poganjke mladih sadik na okenski polici … in poslušati.

 Knjigo je prevajala Jana Ferjan, jezikovno usklajevanje, lekturo in so prevod je prispeval Nara Petrovič, prav tako je napisal spremno besedo; korekture je naredila Judita Tkavc, knjigo pa oblikovala Nina Dekleva.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 15
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si