fbpx

Motivacijski koledarček Labirint življenja

labirint_ivljenja_-_naslovnica_01
5 5 1 Product
Redna cena: 13,00 € Vaša cena: 13,00 €
Namizni koledar z risbo in mislijo za vsak dan v letu.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Trda vezava
Slovenski

Labirint življenja nosi simbolično srečno številko – 13 eur

Motivacijski koledarček Labirint življenja; Mateja Vavtar

LABIRINT ŽIVLJENJA je motivacijski koledar, prvi v zbirki Labirintov, ki nastaja pod peresom, ovitim s srčno energijo, MATEJE VAVTAR Myrte, intuitivne voditeljice po Matrici časa in prostora.

 „Da bo vaš korak vsak dan poln miru in sreče, odprite Labirint življenja.“

LABIRINT ŽIVLJENJA Mateje Vavtar je zbirka misli in koledar, ki vsak dan v letu motivira, ozavešča, spominja na najboljše možne rešitve in usmerja skozi dan.

 LABIRINT ŽIVLJENJA se je porodil kot odgovor na Matejino poznavanje delovanja sveta in močno občutenje njegovega srca. Z njeno lastno ustvarjalnostjo je nastalo več kot 365 podob, ki na intuitivni ravni spregovorijo z nami kateri koli dan v letu.

Misli so razvrščene po koledarskih dneh, niso pa zavezane določenemu letu, tako da lahko navdihujejo prav vsako leto. Nemara si na posamezen list napišete imena ljudi, ki imajo takrat rojstni dan, ali pa pomembne obletnice, in pridobi ta večni koledar še dodatno prijazno funkcijo!

„KAJ STORITI?“ je vprašanje, ki se pogosto poraja v naših mislih. Odgovore ponuja izbor misli v Labirintu življenja. Poiščite jih med naključnim listanjem in dovolite, da vas nagovorijo. Lističe z mislimi pa lahko sčasoma tudi odrežete in jih uporabljate v vlogi življenjskih vodil.

V košarico

matejavavtar.png

Mateja Vavtar – Myrta prihaja iz osrčja Prekmurja. V svoji 20-letni poti je razvila branje Matrice prostora in časa na osebni, družbeni, poslovni in prostorski ravni. To vključuje diagnostiko telesnega zdravja, psihično-čustvenega nivoja, družinske dinamike, zakonov karmičnih povezav, energij prostora, krajev. Vstopa v datoteke prejšnjih življenj in odkrijem razloge za povezavo v trenutne odnose.

Mateja Vavtar je popotnica po svetu zaznav, po lepotah Slovenije, po najbolj zanimivih energijskih točkah sveta.

Strastna, razkošna, ženstvena, pa vendar nevsiljiva in osupljivo odkritosrčna. To je Mateja Vavtar, državljanka sveta, ki iz svoje Murske Sobote šviga po vsem svetu. Pri tem sledi … naključjem, ki to niso.
Z informacijami, ki jih dobim z vstopom v matrico prostora in časa, svetuje pri reševanju različnih vzorcev, ki se kažejo v bolezni, neplodnosti, partnerstvu, v službi, na prav vseh področjih, ki si jih ta trenutek lahko zaznavamo.

V neki pradavnini je Mateja delala tudi v vzgoji in izobraževanju, saj je ena od njenih profesij vzgojiteljica predšolskih otrok. Zdaj je intuitivna svetovalka številnim, tudi javnim osebnostim, in zdravilka, ki pomaga, kjer le utegne, ljudem in živalim. In počasi uči vedno več ljudi, da se lahko zatečejo k svojemu viru moči. Da ni treba, da je ves čas na voljo prav vsem.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 1 od 1
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si