Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
najdi v sebi

Najdi v sebi

Chade - Meng Tan
Nepričakovana pot do uspeha, sreče (in miru na svetu)
PPC: 21,70 € Vaša cena: -7%21,70 €20,18 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Chade - Meng Tan
Mehka vezava
268
Slovenski
Koda 9789616804875k
Oceni
5 5 5 Product

Knjiga je preprost in zabaven vodnik na poti iskanja sreče, zbranosti, sočutja in miru. Ne skrbite, ne bo vam treba iti daleč. Vse to boste namreč našli v sebi.

Najdi v sebi; Chade - Meng Tan

Chade-Meng Tan je dolgoletni inženir podjetja Google oz. njegov »fant od fare«, kot lahko preberemo tudi na njegovi uradni službeni vizitki. Po uspešnih osmih letih dela z računalniško tehnologijo pa je postal tudi vodja skupine za osebnostno rast.

Njegova uspešnica Najdi v sebi predstavlja eno najpomembnejših vizij Googla - da lahko človek z dobro idejo dejansko spremeni svet. Ta knjiga je preprost in zabaven vodnik na poti iskanja sreče, zbranosti, sočutja in miru.

Vsi si želimo doseči mir na svetu, vendar ga včasih ne znamo vzpostaviti niti v majhnih prostorih, kot so pisarna, domača kuhinja ali lastna glava. Nemalokrat želimo spremeniti svet in ob tem pozabljamo, da prvi korak predstavljajo premiki na osebni ravni.

Avtor nam v njej predstavi praktične strategije za doseganje naših iskrenih želja, seznani nas s pozitivnimi učinki meditacije in nas z jasnimi in konkretnimi navodili pošlje v čudovit svet čustvene inteligence.

Če ste  bili do tega trenutka prepričani, da je mir na svetu nedosegljiv, si lahko oddahnete. Začnete pa seveda z globokim vdihom. 

V košarico

Chade-Meng Tan je dolgoletni inženir podjetja Google oz. njegov »fant od fare«, kot lahko preberemo tudi na njegovi uradni službeni vizitki. Po uspešnih osmih letih dela z računalniško tehnologijo, v katerih je med drugim sodeloval tudi pri razvoju in vzpostavitvi prvih mobilnih iskalnikov, je postal vodja skupine za osebnostno rast.

Je eden od ustanoviteljev tečaja za razvoj čustvene inteligence, predsednik dobrodelne organizacije, pokrovitelj Festivala za svetovni mir ter Centra za raziskovanje sočutja in nesebičnosti na stanfordski univerzi. Povezal se je z dalajlamo in segel v roke trem ameriškim predsednikom. Ključ do uspeha vidi v meditaciji, njegov najljubši moto pa je: življenje je preveč pomembno, da bi ga jemali resno.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00