fbpx

Skrivnost ljubezni, zdravja in denarja: nadaljevalni tečaj

skrinvost_ljubezni
5 5 8 Product
Redna cena: 32,99 € Vaša cena: 32,99 €
Knjiga avtorice fenomena z nazivom Skrivnost, vas uči, kako lahko zakon privlačnosti uporabite na treh najpomembnejših področjih življenja: odnosih, zdravju in denarju
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Rhonda Byrne
Mehka vezava
352
Slovenski

Nadaljevalni tečaj Rhodne Byrne, avtorice fenomena z nazivom Skrivnost, vas uči, kako lahko zakon privlačnosti uporabite na treh najpomembnejših področjih življenja: odnosih, zdravju in denarju – in dosežete osebno zadovoljstvo, izpolnjujoče odnose, sijajno zdravje, bogastvo in uspeh.

Skrivnost ljubezni, zdravja in denarja: nadaljevalni tečaj ; Rhonda Byrne

Ta knjiga vam nazorno in po korakih pokaže, kako. In sicer z lekcijami, nasveti in nauki iz resničnih zgodb tistih, ki so uporabljali Skrivnost, da so si izboljšali življenje. Rhonda Byrne govori o tem, kako lahko moč pozitivnega razmišljanja in čustev, podprta z vsakodnevnimi vajami hvaležnosti in vizualizacije, vsakogar vodi k življenju kot v sanjah.

Skrivnost ljubezni
»Morda iščete popolnega partnerja ali pa želite zakrpati zakonsko zvezo, izboljšati odnose s sodelavci, popraviti odnose z družino in prijatelji ali najti nove prijatelje«, piše svetovno znana avtorica, ki se je v življenju tudi sama soočila z izgubami, polomi ter delala do onemoglosti. Potem je odkrila skrivnost, ki ji je, kot razkriva v nadaljevanju, »spremenila vse vidike življenja, tudi zdravje, finance in odnose«.

V resnici si vsak človek na tem planetu želi biti le srečen oziroma doseči to, za kar misli, da ga bo osrečilo, naj gre za zdravje, denar, ljubeč odnos, materialne stvari, dosežke, službo ali karkoli drugega. A svojevrstna ironija je, pojasnjuje avtorica v nadaljevanju, »da le srečni pritegnemo vse ljudi, okoliščine in dogodke, ki nam prinesejo še več sreče. Srečne stvari so smetana na torti, torta pa je sreča.«

Kar seješ, to žanješ!
Kvantni fiziki pojasnjujejo, da je vse v vesolju sestavljeno iz energije, ki niha na določeni frekvenci. In tudi misli so iz energije; lahko jih izmerimo in ugotovimo, da imajo določeno frekvenco, zato z mislimi nazaj k sebi pritegnete ljudi, okoliščine in dogodke, ki so na isti frekvenci. Po zakonu privlačnosti v življenje tudi pritegnemo stvari, o katerih največ razmišljamo.
Če mislimo pozitivno, v svoje življenje pritegnemo pozitivne ljudi, okoliščine in dogodke. Enako osupljivi so rezultati na področju zdravja in denarja, saj lahko z mislimi in vizualizacijo močno in zavestno vplivamo na svoje zdravje in dobro počutje v prihodnosti.


Prosite, verjemite, sprejmite!
Pojmi, predstavljeni v poglavjih o skrivnosti ljubezni, zdravja in denarja, služijo kot pomoč pri odkrivanju in odpravljanju negativnih prepričanj, ki jih morda gojite do ljudi, partnerjev oziroma partneric, bolezni, službe, šefa ali sodelavcev. Z vajami si lahko v podzavesti utrdite nova prepričanja in ste sprememba, ki jo želite videti v svetu. Če želite biti srečni, zdravi in pritegniti denar, piše Rhonda Byrne, se morate najprej zavestno osredotočiti na te cilje.

V košarico

Rhonda Byrne je avtorica Skrivnosti, dokumentarnega filma in uspešne knjige, prevedene v več kot petdeset jezikov ter ene izmed najdlje prodajanih na seznamih uspešnic. Rhonda je napisala še štiri izjemne knjige: Moč, Čarobnost, Junak in Največja skrivnost. www.thesecret.tv

Morda bi vas zanimalo še

-7%27,90 €25,95 € Biologija prepričanj
dr. Bruce H. Lipton
-10%29,00 €26,10 € Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)
Sanela Banović (napisal Jure Aleksič)
-7%27,00 €25,11 € Bodi ti, spremeni svet
Dr. Dain Heer
-10%23,00 €20,70 € Do cilja in naprej - Brigita Langerholc
Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
24,60 € Prepričljive zaMISLI (Silva Ultramind sistemi)
José Silva Jr., Katherine Sandusky, Ed Bernd Jr.
-50%14,95 €7,48 € Kako je EFT spremenil moje življenje ... in lahko tudi vaše, 2.del
Več avtorjev, uredila Pika Rajnar
Rezultati 1 - 7 od 7
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si