fbpx

Kaplje modrosti

kaplje_modrosti
5 5 4 Product
Redna cena: 15,00 € Vaša cena: 15,00 €
O ČLOVEKU, NARAVI, ZEMLJI IN VESOLJU
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Franc Božjak
Mehka vezava
174
Slovenski

Pred seboj imate knjigo, v kateri smo se dotaknili mnogih tem, ki bi prenekaterega iskalca globljega pomena življenja utegnile zanimati.

Kaplje modrosti; Franc Božjak

Veliko se bo našlo tudi za tiste, ki se šele pripravljajo za vstop v deroče vode duhovnih znanosti in sonaravnih metod vzgoje rastlin. Moramo priznati, da je bilo izredno težko določati vrstni red tem, saj so vse štiri logike razmišljanja, od fizično-snovne, pa vse do duhovne, prisotne v vseh poglavjih in se prepletajo skozi vso vsebino. Spoznati sebe, Zemljo in njene svetove, Naravo, Vesolje bo še kako pomemben proces, saj se brez zavedanja, da smo eno z vsem, kar nas tehtnega in ne tehtnega obdaja, ne bo mogoče osvoboditi mnogih duševnih nesvobod, preživetih oblik razmišljanja in se vsestransko oplemeniteni vrniti Domov v svoj Izvor.

Ne spreglejte tudi avtorjeve uspešnice Kakšna bo naša prihodnost?

Presejane Resnice vsekakor ne prinašamo, trudimo pa se, da bi se ji v čim večji meri približali. Verjamemo, da se nekaj podobnega dogaja tudi z vami, v vaši notranjosti, v močeh glave, srca in volje. Naš Sončni sistem, Zemlja in človek sta se sočasno razvijala, materializirala. Postopoma je mnogo tega, kar nas obkroža, postalo vidno, snovno, otipljivo. Pojavila se je potreba po dihanju, prehranjevanju, pitju, oblačenju, spolnosti, vzgoji rastlin, setvenem koledarju, naravnem zdravilstvu. Ko je bil odmik od Enosti ali Padec iz etrskih v snovne pogoje življenja še večji, smo potrebovali še ponesrečeno poimenovano znanost, ki pa ni poznavanje, še manj pa modrost.

V košarico

franc_bojak_1434454519.jpg

Po uspešno zaključenem šolanju je Franc Božjak diplomiral na Akademiji za higienistične znanosti Galileo-Galilei, Trento v Italiji. Iskanje še popolnejšega poznavanja človeka kot celote mu ni dalo miru. Da se je njegov študij šele začel, je spoznal, ko ga je pritegnila duhovna znanost Rudolfa Steinerja. Leta 1994 in 1995 je končal dva tečaja biodinamičnega kmetijstva, takoj za tem pa je pri Enzu Nastatiju pričel v skupini podobno mislečih intenzivni študij duhovne astronomije, antropozofske medicine, pedagogike, arhitekture....

Moč in kvaliteta njegovih idej sta plod poglobljenega študija in večnega iskanja, na prvem mestu pa topla, človeška in razumna razlaga. Njegova dognanja so nam enostavno ponujena v premislek. Ali jih sprejmemo za svoje, to je prepustil vsakemu posamezniku v lastno presojo.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si