fbpx

Delavnica Skrita sporočila

Kdaj: sobota in nedelja, 18. in 19. 03. 2017
Kje: Ljubljana

Delavnica "Skrita sporočila" z Adrianom P. Kezele

LJUBLJANA, sobota in nedelja, 18. in 19. 03. 2017.

 

Celota govori. Poslušate?

Prisrčno vas vabim, da se mi pridružite na vikend delavnici Skrita sporočila, ki bo potekala v Ljubljani, in sicer 18. in 19. marca 2017. 

Pri sinhroniciteti gre za pogost pojav, ki spremlja višja stanja zavesti. Skoznjo se Celota odzove na posameznika, ki se je pripravljen učiti in rasti. Interakcija je včasih nežna, spet drugič pa presenetljivo močna.

Dela s sinhroniciteto se lahko nauči vsak. Samo malce pozornosti in volje potrebujete. Knjiga Sinhroniciteta – prebujanje Celote vam je pri tem lahko v veliko pomoč, toda največ koristi prinaša udeležba na vikend delavnici, imenovani Skrita sporočila.

Podobne delavnice sem prirejal že pred dvajsetimi leti, toda zdaj sta poudarek in usmeritev delavnice drugačna. Delo je osredotočeno na povečanje pretočnosti in povečanje dovzetnosti za pojav sinhronicitete. V tem smislu izvajamo posebne tehnike s področja formativnih tehnologij. Pri pripravah se tako na primer uporablja določena frekvenca zvoka. Uporabljamo tudi simbole, individualno prilagojene vsakemu udeležencu delavnice, ki omogočajo boljšo interakcijo med Celoto in nami. Prav tako uporabljamo individualno prilagojene zvoke, ki jih lahko vsak posameznik uporablja med procesom sinhronicitetne interakcije s Celoto.

Pridružite se mi na izjemno zanimivi delavnici, ki lahko postane mejnik v vašem načinu dojemanja sveta, vesolja, Celote in vašega odnosa do le-te.

Adrian P. Kezele

*PREDAVANJE BO V HRVAŠKEM JEZIKU 

Več o delavnici preberite v članku Celota govori. Poslušate?

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 O skritih sporočilih v knjigi SINHRONICITETA, prebujanje Celote

sinhroniciteta_high_res_net

Vaš E-mail: *
Vir prijave:

Name: *
Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.
S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si

EU skladi

Opis operacije (PDF)

Želite knjige kupovati ceneje!

... in biti obveščeni o novostih in akcijskih ponudbah?!

Prijavite se v e-novičke založbe Chiara

Vaš E-mail:

x

© Založba Chiara. Vse pravice pridržane. izvedba ideArt