fbpx

Kreativna akademija predstavlja Petro Škarja in Žigo Vavpotič


Petra Škarja – Sem še premlad, da bi…
Dovolj pogumna, da si upa biti drugačna, dovolj odločna, da je prisluhnila sebi in prestopila meje pričakovanj okolice, dovolj drzna, da se ne boji neuspeha. Ena najprodornejših mladih slovenskih podjetnic, avtorica zgovornih knjig Česar nas niso naučili v šolah in Ameriški milijonarji so spregovorili …, ki sta dozoreli ob dragocenih, a bolečih življenjskih lekcijah, je tudi vse bolj iskana predavateljica, ki zelo konkretno, a ne vsiljivo, nakaže smer, kako se pobrati po življenjskih padcih, kako si odpirati vrata tako poslovno kot zasebno.
Spodbujevalka podjetnosti in unikatnosti med mladimi želi v Sloveniji ustvariti bolj podporno okolje za ustvarjalnost, živost in – srečo.

 

 

Žiga Vavpotič – Živi in pusti sled
Z veseljem, ponosom in navdušenjem (ter seveda s trdim delom) opravlja funkcijo COO (Chief Operating Officer) Bee7000 Limited[1].
Lastnik podjetja Globaldreamvision, soustanovitelj Zavoda Ypsilon, socialnega podjetja Simbioza Genesis, ABC podjetniškega pospeševalnika, sopobudnik Središča za socialno podjetništvo Univerze v Ljubljani, miselnega središča Act Tank in mnogih drugih družbeno zanimivih projektov.
Diplomiran ekonomist (UN), univerzitetni diplomirani politolog, smer mednarodnih odnosov, magister sociologije in avtor knjig Moja sr(e)čna knjiga, Moja žepna sr(e)čna knjiga in Srčna knjiga mojega življenja.
Rdeča nit njegovega življenja je sodelovanje.
»Čas je, da začnemo verjeti v svoje sanje in jih spreminjati v resničnost«.
V žarišču njegovega zanimanja sta poleg poslovnega sveta še družbena odgovornost in socialno podjetništvo, vse prepleta s štirimi temami: ljudje, človekoljubje, družba in odgovornost. Redno bere, včasih piše, moderira, mediira in predava.

 

AKCIJA ZA ŠTUDENTE!
Zagotovite si 25% popust!
Vse kar morate storiti je, da nam na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošljete dokazilo o študentskem statusu. Na mail boste prejeli kodo za popust, ki jo nato vnesete v okence pred potrditvijo naročila.

Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si

Želite knjige kupovati ceneje!

... in biti obveščeni o novostih in akcijskih ponudbah?!

Prijavite se v e-novičke založbe Chiara

Vaš E-mail:

x

© Založba Chiara. Vse pravice pridržane. izvedba ideArt