fbpx

Predstavitev knjige Pot odličnega moškega

Kdaj: 2. april 2020 ob 18.00 uri
Kje: Kavarna Slamič, Kersnikova ulica 2, Ljubljana

PRESTAVLJENO NA KASNEJŠI TERMIN!

Ob izidu pravkar prevedene uspešnice kanadskega avtorja David-a Deida-e Pot odličnega moškega vas vabimo na prijeten klepet o knjigi, sodobnem moškem in odnosih moški - ženska.

Z nami bodo Milena Miklavčič, slovenska pisateljica, novinarka in ljubiteljska raziskovalka preteklosti, avtorica knjižnih uspešnic Ogenj, rit in kače, niso za igrače, terapevt izidor Gašperlin, ter ustanovitelja "Moških skupin" Borut Bric in Matej Delakorda, ki bo predstavitev tudi povezoval.

Kaj so "moške skupine"? Borut Bric in Matej Delakorda, sta ustanovitelja in glavna moderatorja projekta moške skupine. Moške skupine so okolje, kjer moški skupaj raziskujemo, kako čim bolj razviti svoj potencial, kako na najboljši način služiti sebi, s tem pa tudi svetu okrog sebe. V moški skupini iščemo odgovore na eksistenčna vprašanja. Na moški način.

Milena Miklavčič je najprej pisala za otroke. Zbirka otroških zgodb z naslovom Pri hrastu na levo je bila izbrana za najboljšo samozaložniško knjigo leta 2006.

Skoraj štirideset let zbira resnične zgodbe, ki ji jih pripovedujejo anonimni pripovedovalci. Z njimi odstira življenjske, zelo intimne skrivnosti, saj govorijo o stvareh, o katerih se je molčalo in se še molči. Prva knjiga iz tega cikla nosi naslov Usode (razprodana), sledile so Ženske, 2013 je zaznamovala ena največjih slovenskih uspešnic Ogenj, rit in kače niso za igrače, leta 2017 je sledil drugi del s podnaslovom Babice, hčerke in vnukinje. Tretja prinaša Moške zgodbe, ki je s svojimi pričevanji prav tako unikatna v slovenskem prostoru. Svoje misli, zgodbe in vse drugo beleži na blogu: jutri2052.blogspot.com/.

 

Izidor Gašperlin je partnerski in družinski terapevt z bogatimi izkušnjami z mnogih področij. Leta 2016  je izdal uspešnico “Čutim, torej sem!”, v kateri na izviren in iskriv način preko čustev povezuje osebno rast, duhovnost in psihologijo. V knjigi “Človeška ljubezen” pa je bil eden od dopisovalcev Mance Košir.

foto: Mateja Jordovič Potočnik

 

 

Matej Delakorda

Profesionalno gledano sem trener, konzultant in moderator  za mednarodni podjetji za razvoj kadrov: Grow Group (Madžarska) in Grow Adriatik (Slovenija). 

V prostem času tudi plesalec argentinskega tanga, ki skozi gibanje raziskuje povezanost moškega in ženskega principa.

 

 

 

Borut Bric

Skozi raziskovanje moškosti sem izvedel za koncept moških skupin. Odnos moškega z moškim za sodobnega moškega je prav tako, če ne še bolj pomemben, kot odnos z žensko.
Skozi moške skupine pa je to enostavno. Tako sem prvo tako skupino organiziral leta 2013 v Ljubljani. Kasneje nekaj njih tudi na spletu. V prvi vrsti sem s tem želel pomagati sebi.

 

 

Pot odličnega moškega; David Deida
224 strani | mehka vezava | 22,00€

Priročnik za moške, ki želijo obvladati izzive v odnosih z ženskami, pri delu in spolnosti.
Osnovni vodič za moške (in dobrodošlo branje za ženske) o tem, kako lahko moški ponudi svoje avtentične sposobnosti in darove, ostane v predani ljubezni svoboden in neovirano živi iz svoje najgloblje resnice.

Več o knjigi....

19,00 € Obrazi življenja
Katja Premrl, ilustracije Ana Baraga
27,00 € Ibotity
Tradicionalna pravljica iz Madagaskarja
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si

𝗜𝘇𝗸𝗼𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝘁𝗲 𝗕𝗢𝗡𝟮𝟭!

𝘇𝗮 𝗻𝗮𝗸𝘂𝗽 𝗸𝗻𝗷𝗶𝗴, 𝗼𝗯 𝗹𝗮𝘀𝘁𝗻𝗲𝗺 𝗽𝗿𝗲𝘃𝘇𝗲𝗺𝘂 𝗶𝗻 𝘁𝘂𝗱𝗶 𝗽𝗿𝗲𝗸𝗼 𝘀𝗽𝗹𝗲𝘁𝗮! !

  • ✅ Velja ob nakupu nad 𝟰𝟬 𝗲𝘂𝗿.
  • ✅ Veljavnost ponudbe: 31. 12. 2021.
  • ✅ 𝗕𝗿𝗲𝘇𝗽𝗹𝗮𝗰̌𝗻𝗮 𝗽𝗼𝘀̌𝘁𝗻𝗶𝗻𝗮.

Vsi pogoji nakupa so navedeni na spletni strani: tukaj

x

© Založba Chiara. Vse pravice pridržane. izvedba ideArt