fbpx

Eterično olje sivke10 ml

eterino_ulje_lavandina_10ml
5 5 10 Product
Redna cena: 5,90 € Vaša cena: 5,90 €
V steklenički eteričnega olja se skriva najčistejša esenca narave
Na zalogi, dobava takoj!

Eterična olja, čudovito darilo narave, že stoletja izboljšujejo življenje ljudi, zato jih pridoma uporabljamo v kozmetiki, aromaterapiji, pa tudi v bolj skrivnostnem svetu duhovnosti in religije.

Eterično olje sivke 10ml (Lavandula hybrida)

Eterično olje sivke se uporablja za pomiritev in sprostitev kot dodatek h kopeli, za odišavljanje prostorov in za uživanje. Vonj sivke lajša težave z dihali (na primer astmo), deluje osvežujoče in vzbujajoče ter rahlo stimulira živčni sistem (za razliko od prave sivke, ki ga pomirja in sprošča), zato ga ni priporočljivo uporabljati v difuzorju pred spanjem. 

 Uporaba:

- Zmanjšuje težave pri pikih žuželk,

- uporablja se za dezinfekcijo in hitrejše celjenje majhnih ran pri zdravljenju aken, brazgotin in ekcema ter v mešanicah proti ušem in gnidam

- pomaga pri bolečinah v sklepih in mišicah.

V steklenički eteričnega olja se skriva najčistejša esenca narave

Eterična olja so dišeče, močno koncentrirane sestavine, ki se v obliki drobcenih oljnih kapljic nahajajo v posebnih žlezah rastlin. Sestavljena so iz 100 in več različnih molekul, ki dajejo eteričnemu olju značilno aromo ter specifične zdravilne učinke.

Pred uporabo: eterično olje razredčite v enem od baznih olj do želene koncentracije in preveriti morebitne alergijske reakcije na koži. Eterično olje se ne sme uporabljati peroralno in v nerazredčeni obliki.

V košarico

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si