fbpx

Rohini diagrami in kartice + nihalo Orgonit Lapis Lazuli

diagramnihalo-kpl2
5 5 2 Product
Redna cena: 54,00 € Vaša cena: 44,90 €
Izkoristite nižjo ceno kompleta in prihranite 9,10€
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

V kompletu je 30 kartic s 60-timi vprašanji. Kartice vsebujejo vprašanja s področja osebne, duhovne rasti, iskanje izgubljenih predmetov, časovni trak, nekaj splošnih testov, priloženo je Nihalo Orgonit Lapis Lazuli.

Rohini diagrami in kartice + nihalo!

S pravilno zastavljenim vprašanjem, ki mora biti zelo natančno in konkretno, lahko dobimo iz naše podzavesti pravo informacijo. Z gibom roke podzavestno, ustrezno reagiramo, in nihalo, ki ga držimo v roki, zaniha v določeni smeri. Mi smo inštrument in nihalo je kazalec na inštrumentu.

Ravno pri zastavljanju pravilnega vprašanja imamo največkrat težavo;  za natančen odgovor je potrebno tudi natančno zastaviti vprašanje. Za lažje zastavljanje vprašanj in lažje delo z nihalom so nastale kartice in diagrami z natančno zastavljenimi vprašanji, ki so vam lahko v pomoč pri iskanju pravilnega odgovora za sebe, družino, prijatelje ali koga drugega.

Nihalo Orgonit Lapis Lazuli je orodje, ki se uporablja za dostop do podzavestnih informacij.  Uporablja se za pridobivanje informacij, ki jih običajna čutila ne morejo zaznati na zavestni ravni.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 3 od 3
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si