fbpx

Rohini diagrami in kartice

rohini_kartice
5 5 5 Product
Redna cena: 35,00 € Vaša cena: 35,00 €
V kompletu je 30 kartic s 60-timi vprašanji
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

V današnji dobi tehnike so nam energijske zaznave postale nepomembne in jih občutimo bistveno manj.

Rohini diagrami in kartice; Brankica Kuzmanović in Marina Prlina

Zaradi tega so nam občutki narave in samega sebe zamrli. Še vedno nam podzavest narekuje kakšen korak v pravo smer, ki ga v kasnejše zadovoljstvo tudi naredimo. Včasih ne vemo, niti ne razmišljamo zakaj smo nekaj naredili. 

Na zavestni ravni prejmemo okrog tisoč informacij na sekundo. Na podzavestni ravni prejemamo nekaj tisočkrat več informacij na sekundo. Vseh teh informacij iz podzavesti ne moremo procesirati na zavestnem nivoju. Lahko pa iz podzavestnega nivoja pridobimo želeno informacijo s pomočjo radiostezijske metode.

S pravilno zastavljenim vprašanjem, ki mora biti zelo natančno in konkretno, lahko dobimo iz naše podzavesti pravo informacijo. Z gibom roke podzavestno, ustrezno reagiramo, in nihalo, ki ga držimo v roki, zaniha v določeni smeri. Mi smo inštrument in nihalo je kazalec na inštrumentu.

Ravno pri zastavljanju pravilnega vprašanja imamo največkrat težavo;  za natančen odgovor je potrebno tudi natančno zastaviti vprašanje. Za lažje zastavljanje vprašanj in lažje delo z nihalom so nastale kartice in diagrami z natančno zastavljenimi vprašanji, ki so vam lahko v pomoč pri iskanju pravilnega odgovora za sebe, družino, prijatelje ali koga drugega.

V kompletu je 30 kartic s 60-timi vprašanji. Kartice vsebujejo vprašanja s področja osebne, duhovne rasti, iskanje izgubljenih predmetov, časovni trak, nekaj splošnih testov in veliko več…Poleg vnaprej zastavljenih vprašanj je na voljo dodatnih 5 praznih kartic, katere lahko sami programirate za 10 dodatnih vprašanj, ki so vam v tem trenutku najbolj pomembna.

Kompletu so priložena navodila za uporabo z opisi dela z nihalom.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si