paket knjiga za duo 3

Paket knjig za dušo III. (4 knjige)

Adrian P. Kezele
Odkrijte pozabljene veščine, raziščite nove poti - vrnite se k svojemu izvoru!
PPC: 103,00 € Vaša cena: -50%103,00 €51,50 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

1200
Koda 3830080310020
Oceni
5 5 2 Product

Izkoristite ugodno ceno paketa in prihranite 51,50€ + poštnino podarimo!

Paket knjig za dušo III. (4 knjige) - Adrian P. Kezele

Paket vsebuje knjige:

Viveka, glas notranjega učitelja

Kaj bi naredili, če bi vam kdo ponudil sredstvo ali orodje, s katerim se lahko prebijete skozi koprene iluzije ter vidite resničnost, kakršna je?

PREBOJ - zoperstavite se avtoriteti iluzije; Adrian P. Kezele

Zamisli in metode, ki se skrivajo v knjigi, so edinstvene in jih ni mogoče najti nikjer drugje. Ključna je revolucionarna NLF* tehnika branja, ki prinaša umu svobodo in nepogojenosti. NLF deluje kot čarovnija! Edinstvena izkušnja ki se s papirja pretaka na vaš pametni telefon**, z njega pa v vaša ušesa in na koncu v vaš um in srce

* NLF je kratica za nekonceptualne lingvistične forme.

** S knjigo prejmete brezplačno aplikacijo s posnetimi branji v slovenskem in hrvaškem jeziku.

Izničenje faktorja karme, 2. izdaja

Knjiga Izničenje faktorja karme predstavlja faktor karme kot glavni vzrok življenja v ujetništvu. Ujeti smo v vzročne zanke in tako izvajamo umske, čustvene in duhovne programe. Ko vzorčne zanke popustijo, se stopnja naše svobode poveča. Ko izginejo, je življenje povsem svobodno.

Labirinti in njihove skrivnosti

Labirinti so povsod okrog nas, v sedanjosti in preteklosti To ni navadna knjiga o labirintih – to je knjiga, ki razkriva njihove najgloblje skrivnosti!

V košarico

apk_fotka_353218000.jpg

Avtor več kot štirideset knjig, ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NuDanza in vodi številne druge seminarje ter delavnice (Skrivna sporočila, Življenje – smrt – življenje, Vastu in druge).

Njegova dela so poznana po tem, da bralcem, na zelo praktičen način predaja znanje. Neodvisno od hrvaških izdaj, so njegove knjige preko drugih založb izdane v slovenskem, srbskem, madžarskem, ukrajinskem in angleškem jeziku. Te knjige so rezultat življenjskega obdobja posvečenega raziskovanju in poučevanju znanj s področja duhovnosti.

foto: Sašo Kos

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si