kompleti  darilo 1

Placebo ste vi + Odvadite se biti to, kar ste (+ darilo Arbnbjevske zgodbe)

Joe Dispenza
Uspešnici Joe Dispenze, darilo Arbnbjevske zgodbe
PPC: 90,60 € Vaša cena: 51,90 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

Joe Dispenza
Mehka vezava
790
Slovenski
Koda 3830080310419
Oceni
3.71429 5 7 Product

Paket uspešnic po znižani ceni, DARILO knjiga Arbnbjevske zgodbe + gratis poštnina!

Placebo ste vi + Odvadite se biti to, kar ste (+ darilo Arbnbjevske zgodbe)

Paket vsebuje knjigi:

Placebo ste vi ; Joe Dispenza

V dvanajstih jedrnatih poglavjih, ki se berejo kot znanstvena srhljivka, Dispenza razkriva trdne razloge, zakaj naj bi sprejeli dejstvo, ki lahko spremeni naše življenje: učinek placebo smo namreč mi sami, ko si dokažemo najmogočnejše zmožnosti zdravljenja, ustvarjanja čudežev in dolgoživosti!

Joe Dispenza; Odvadite se biti to, kar ste

Kako se znebiti starega uma in ustvariti novega? Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste!

+ DARILO - Airbnbjevske zgodbe - Maja Sotenšek

V košarico

joe-dispenza-avtor_1932824368.jpg

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.

Kot učitelj in predavatelj je bil dr. Joe doslej vabljen na nastope v več kot 26 državah na šestih celinah. Izobražuje več tisoč ljudi, predava razumljivo, spodbudno in sočutno. Podrobno pojasnjuje, kako lahko ljudje preoblikujejo svoje možgane in telesa, da bi ustvarili trajne spremembe. Poleg številnih spletnih in televizijskih tečajev izvaja tudi tridnevne nadaljevalne in petdnevne izpopolnjevalne delavnice po svetu.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si